Cihazın cok fazla teknik ozelliklerinden bahsetmeyeceğim. Tum ozelliklerine Google'dan veya diğer arama motorlarına yazarak ulaşabilirsiniz. Ben sadece kullanıcı olarak inceleme yapacağım. Ve bu telefonu almak isteyen arkadaşlara belki bir nebze faydam olur. A50, Redmi Note 7, Mi 8 Lite arasında kalmıştım. A70 alacaktım, fakat 7 MP ve Snapdragon 675 icin 700₺ fark odemek istemedim. A50'yi 1 Temmuz'da satın aldım ve 4 Temmuz'da elime geldi. Hepsiburada'dan aldım 2470₺'ye. Beyaz, siyah ve mavi renklerin fiyatları farklı oluyor. Turkiye'deki modelde 64 GB hafıza, tek SIM girişi ve 6 GB RAM bulunuyor. On kamerası 25 MP F 2.0, arka kamera 25 MP F1.7, 5 MP F 2.2 derinlik kamerası, 8 MP F 2.2 geniş acılı kamera var. Bu fiyata daha iyi telefonlar var, fakat Lenovo P2 kullandığımdan yeniden Samsung'a gecmeye karar verdim. Telefonun kutusundan SIM iğnesi, hızlı şarj ozellikli adaptor, 50-60 cm kablo, duşuk seviye kulak arkası Samsung kulaklık ve garanti belgeleri cıkıyor. Telefonun Artıları:
Tek şarjla 2 gun gidiyor Wi-Fi acık halde. Kamera performansı gayet iyi fiyat aralığındaki bircok telefona gore. Yuz Tanıma cok iyi calışıyor. Genelde her ay guncelleme geliyor. Ozellikler icin. Oyun performansı gayet iyi. Denemek icin birkac oyun indirip sildim. Bir tek Fallout Shelter yuklu. FHD AMOLED ekranı var. Geniş Acılı kamerada cekilen fotoğraflar gayet iyi. Fotoğraf modları var, 1:1, 4:3 ve 16:9 olarak. Gece Modu gayet iyi cekiyor. On kamerası guzel. Telefonun Eksileri:
Parmak izi sorunlu, aynı parmağı en az 2 defa tanıtmanız gerekiyor. Dun yeni guncelleme cıkmış, daha benim telefona gelmedi. Guncellemeyi yuklediğimde tanıma hızının iyileşip iyileşmediğini yazarım. Eski telefonum P2'de 2 saniyede parmağımı tanıyordu. Ekrandan parmak izi teknolojisinin daha cok geliştirilmesi lazım. Ses seviyesini 15'e getirdiğiniz zaman hafif tızlama oluyor. Guvenlik guncellemesi her 2 ayda bir geliyor. Cektiğiniz fotoğrafları zoom yapıp cektiyseniz tan net cıkmıyor, yani kalitesi duşuyor. Gece Modu kullanmazsanız gece cektiğiniz fotoğraflar kotu cıkıyor. Ekranı ya koruyucu ile kullanmalı, ya da kap almalısınız. Kırılırsa hem ekran, hem de parmak izi modulunu yaptırmak zorunda kalırsınız. Fotoğraf hic koymadım. Başka bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
Samsung Galaxy A50 İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Samsung Galaxy A50 İncelemesi