- Kasanın malzeme kalitesi ust duzey gercekten. 4x12 CM RGB 3 Pin'li adreslenebilir Sharkoon fan ile geliyor. Fanlar bana bende ki aigo model fanları anımsattı. Bu arada Dark N10 Advanced kasa'dan geciş yaptım. İkisi arasında malzeme kalitesinde cok az Sharkoon onde geliyor.
- Ben acıkcası radyator yerleşiminden dolayı bu kasayı cok istemiştim. Farklı bir goruntu olması acısından ilgimi cok cekmişti. Ayrıca Premium ve temperli camlı sade bir goruntuye sahip.
Temsili fotoğraf:
Temsili fotoğraf:
-Ben kendi kasamda ki aigo fanları Sharkoon'a taktım. Kendi kontrolcusu vida ile bağlı ve gercekten sağlam duşunulmuş bir detay. Guc kaynağı kablolarını saklamak icin gercekten bol yeriniz kalıyor. Bende sleeve kablolar olmasına rağmen zorlanmadım sığdırmakta.
GPU HOLDER
- Kasanın icinde ayriyeten GPU holder geliyor. Ağır ve buyuk ekran kartlarınız varsa cok işinize yarar.
- Kendi takıntılarımdan dolayı mı bilmiyorum kasaya montaj yaparken cok zorlandım. Cok ince detay calıştığımdan olabilir.
-Cooler Master'ın kendi fanlarını dışarıdan radyatore temiz hava ufleyecek şekilde olması icin uğraştım. Radyatorun arkasına da Aigo'nun RGB fanını takacaktım. Fakat vidayı fanın icinden radyatore tutturmak bir olum gibiydi. Her yerimden ter aktı.
-Kasanın altında uc fan takılabilecek bolgede guzel bir fan filtresi var ve elimi koyduğumda cekilen havayı bol miktarda hissettim. Fakat Radyatorun dışına elimi koyduğumda gelen hava cok ama cok az ve sıcaktı. Bu yuzden zaten radyator fanlarının iceriden dışarıya hava vermesini istemiyordum ama mecburen bu şekilde olmak zorunda kaldı.
HDD MONTAJ PLAKASI:
- Yine eksi bir detay ise HDD'leri takmak. Takarken uğraştım acıkcası. Parcanın ustune HDD takıyorsunuz sonra ikinci HDD'yi altına vidalıyorsunuz. Pratik yapılsaymış daha iyi olurmuş.
- Bileşen sıcaklıklarına gelirsek ekran kartıma uc tane hava ufleyen fan olduğundan onda 3-4 derecelik bir duşuş yaşadım. FurMark testinde 10 dakika da 64 dereceyi gordu. Fakat işlemci sıcaklığımda da 3-5 derece arası yukselme oldu. Nedenini yazmıştım zaten.
O kadar uğraştan sonra ortaya cıkan sistemim:
- Umarım anlaşılır bir ufak rehber olmuştur sizin icin. Eksikler ve hatalar icin kusuruma bakmayınız. Soracak bir şey varsa konunun altına yazabilirsiniz, memnuniyetle cevaplarım.