Boyle inceleme serisi yapmaya karar verdim. Halen kullandığım parcaları inceleyeceğim.

Ben bu guc kaynağını yaklaşık 8-9 sene once aldım. Yanılmıyorsam daha yeni cıkmıştı o zaman. Ben bilgisayar işinden o zamanlar anlamadığımdan amca oğlum aldırmıştı. O zamanlar 80+ falan hicbir şeyi bilmiyorum tabii. Her neyse o gunden bugune bayağı parca değiştirdim. bayağı gorunumu değişti falan bilgisayarın icindeki değişmeyen parcalardan biri bu benim guc kaynağı oldu. Kac defa soktum tozunu temizledim ses cıkıyor diye ama yine de o ses gitmedi. Kulaklığı taktığımda sesi duymuyorum ama kulaklıksız bariz bir ses duyuluyor vınnn şeklinde. Ama hicbir zaman beni yarı yolda bırakmadı. Guc konusunda muazzam başarılı halen. Kac defa elektrik gitti cat diye aniden anakart yandı ekran kartı yandı ama bu guc kaynağına zerre bir şey olmadı. Bir ara sinirden kasayı tekmelemiştim arkadaki guc kablosu girişini yamultmuştu buna rağmen hicbir şey olmadı 3310 gibi mubarek. Diyeceğim o ki bu kadar kaliteli bir PSU yaptığınız icin, bu kadar ses cıkartıp da soğutmayı başarabilen bir fan koyduğunuz icin tebrik ediyorum Cooler Master.