Ocak ayının ortalarına doğru aldığım kulaklığı deneyimim ile birlikte inceledim.

(Fotoğraf kalitesi icin uzgunum.)

Kutu iceriği bir adet kucuk deri canta, adaptor, kucuk boy ve buyuk boy silikonlar, kulaklık ve kulaklığa takılı olarak gelen orta boy silikonlar bulunmakta.

Deri taşıma cantası cıkıyor. Tasarım gayet sade ve kullanışlı. Uzunluğu 11 cmi genişliği yaklaşık 7,5 cm. Ben pek kullanmıyorum ama rahatca kullanılabilir tatlı bir canta.

Adaptor yaklaşık 9,5 cm girişi ve cıkışı jak'tır. Ne işe yaradığını cozebilmiş değilim bilen varsa bilgilendirirse memnun olurum.

Tasarımına aşık oldum. Kulağıma orta boylu silikon ile taktığım anda hic rahatsız olmadım hic bir şekilde duşme sarsılma olmadı. Kucuk boyutta olması buyuk oranda kulaktan duşmesini engelliyor. Arada depar atmamda gerektiği halde kulağımdan duşmuyor tabi kafamda bere var iken. Ses yalıtımı ve kalitesi mukemmel yanı sıra sesi cok yuksek duzeyde verebiliyor. (Bir kac defa kaza geciriyordum dikkatli olmakta fayda var.) Heavy metal dinliyorum beni cok iyi tatmin ediyor.

Mikrofonu gayet kaliteli. Uzerinde bir adet fiziksel tuş bulunuyor. Bu tuş ile cağrı cevaplandırma, cağrı sonlandırma, muzik durdurma, muzik devam ettirme gibi işlevleri var. İlk başta hafif buyuk geldi ama 1 saat icinde alıştım zaten hic bir zorluk cıkarmıyor.

Kulaklığın ayrım kısmında modeli ve onun arkasında Sennheiser logosunu gormekteyiz. Ayrıca kablo toplayıcısı var. Mikrofona kadar gidebiliyor. Bu kablo toplayıcısını cok kullanıyorum tek sıkıntım yolda yururken bazen aşağıya veya yukarıya hareket ediyor ama pek sıkıntı cıkaracak bir şey değildir.

Kablo kalitesinden bahsetmek istiyorum. Kablosunun en buyuk eksiği orme olmaması sanki 30-40 TL'lik kulaklık kablosu.

3.5mm jak girişini gormekteyiz. Kabloyla birleştiği yer bana az da olsa guvensizlik veriyor. Cunku benim pantolonumun cebi kucuk olduğu icin oraya cok baskı yapıyor buyuk ihtimalle bozacağım. O bolgeye dokunmadığınız zaman bir sıkıntı cıkaracağını sanmıyorum.

Kulaklığın kutusu mavi ve siyah tonları ağırlıklı. Garanti belgesi kutunun arka tarafında bulunuyor.

Toparlarsak.
-Kulaklığı 130 TL'ye Vatan Bilgisayardan almıştım şu an itibari ile 160 TL.
-Bence her kuruşuna kadar hak eder. Ust duzey ses kalitesi veriyor sanki sizi başka bir yere goturuyor.

-Metan tarafından 2 yıl garantili. Okuduğum bir kac yazıda coğu kişinin Metan'dan memnun kaldığını gordum.
-"Onerir misin?" diye sorarsanız evet oneririm.

Ses kalitesi: 8,5/10
Yalıtım: 10/10
Sağlamlık: Bolgeden bolgeye değiştiği icin 7/10

Not: 45-50 TL'lik kulaklıktan geciş yaptım.
Not2: İlk incelemem hatalarımı affedin