Merhaba arkadaşlar,
Daha once kullandığım VDS'nin hızı yeteri kadar beni tatmin etmediğinden dolayı kullanım suresi bitince paketi yenilemeyip DevrimBilişim'den 1 aylığına 35 TL'lik paketten satın almıştım. Zaten ilk defa VDS kullanmak icin forumda sorduğum sorulardan sonra kendileri bana "biz sağlayabiliriz" mesajı atmışlardı.
Neyse yaklaşık 3 hafta once DevrimBilişim'den VDS almaya karar verdim. Almadan once 1)Hız olayı nasıl, donma problemi oluyor mu? 2) Kesinlikle İran IP'si istemiyorum vs gibi sorular sormuştum.
1. sorunun cevabı kesinlikle bir donma problemi yok
2. sinde ise panel kurulup tarafıma verildiğinde yeni mail alma kısmına geldim baktım ulke bayrağı direkt İran cıktı. Hemen Skype'tan yazdım "Haa İngiltere isteyen siz miydiniz? " deyip yeni IP verdiler sağolsunlar. Demek ki İran otomatik cıkmıyor, istenilirse İngiltere IP'si alınabiliyor tum "İngiltere lokasyonlu" VDS'lerde..
Şikayetimin ana sebebi ise tamamen donma olayı. Bırakın video yuklemeyi, bilgisayarı yeni actığınızı ve internete girmek icin tarayıcınıza tıkladığınızı duşunun.Maksimum kac saniye surer? Bendeki VDS dakikalar suruyor. Bu bir-iki seferlik birşey değil. Sonra internet sekmesi acıcam ya da başka bir youtube sayfası, yine kanser edici derecedeki yavaşlık. Freemake Video Downloader'i acıyorum sadece ekranı kucultmeye bastığımda kuculmesi icin gecen sure 30-45 saniye.
VDS şirketine konuyu yazdım. Neden şimdi soyluyorsunuz ( bunda az cok haklı olabilirler) dediler. Sunucunuzu kontrol ettik hızı gayet iyi gibisinden cevap yazdılar. Ama değişen bir şey yok. Paketimi yenilemeyeceğim. İsterlerse şimdi hesabımı iptal etsinler. Kalan gunler onların olsun.
Şimdi bazı arkadaşlar kendi pc'nizde sorun vardır diyebilir ama 3gb ram cift cekirdek vs yetmez mi? Bir onceki VDS gene bu kadar değildi.
Sizi bilmem ama benim şahsi goruşum kesinlikle DevrimBilişim'den bir daha VDS almayacağım. Kesinlikle memnun değilim.
Not : Bu konuyu yazıp yazmamakta cok duşundum. Biraz zaman gecsin belki duzelir diye. Ama artık dayanamadım. Uzun lafın kısası, bu goruşler sadece benim goruşlerimdir. Hic kimseyi etkilemek amacında değilim. Sadece duyduğum memnuniyetsizliği dile getirmek istedim.
İyi forumlar.
DevrimBilisim'den Aldığım VDS'den Hic Memnun Değilim !!
Sanal Sunucu0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Domain & Sunucu & Web Hosting
- Sanal Sunucu
- DevrimBilisim'den Aldığım VDS'den Hic Memnun Değilim !!