Tup bebek mucizem
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Tup bebek mucizem
-
23-09-2022, 14:05:40Arkadaşlar Merhaba bu yazıyı yazma sebebim tamamen benim gibi anne olma duygusuyla yaşayan kadınlara umut olmak, konuya giriyorum oncelikle 3yıldır eşimle cocuk istiyorduk 4.5yıllık evliyim olmadı gununu herşeyi takip ettik klomen bir kez aşılama da denedim olmadı tup bebeğe karar verdik şunu belirtmeliyimki sectiğiniz merkez coooook onemli parası cok geliyor insana evet ama negatif sonuc almaktan iyidir aralarında tum merkezlerin en fazla 3bin tl oynuyor cunku,cocuğumuzun olmama sebebi erkek inferlitesiydi eşimde ileri hareketlilk %7 morfoloji %3tu proxdeed plus kurler herşeyi yaptık hamile kalamadım sonra arkadaşım acıbadem maslak hastanesi bulent tıraşı onerdi bana başladım bir yola beklediğimden cok pahalı tuttu cunku bize ektra uygulamalar gerekti mikro ciple en iyi sperm yontemi tutsun die rahim yıkıma ve rahimde kasılma sebebiyle kasılma iğnesi gibi ekstra yeni teknolijilerle transferim yapıldı bunlara ek odemeler yaptım ama Allah bin kere hocadan ve ekibinden razı olsun dondurulmuş 2embriyo transfer edildi ve şuan hamileyim 2 hafta sonra keseyi goreceğiz inşallah dualarınızı bekliyorummm,transfer sonrası 4.gunden sonra icime umutsuzluk duştu olmayacak gibi surekli dua ettim elimi karnıma koyarak ya halik el mubdi esmalarını tekrarladım salatı tefriciye dinledim netten, cok sık wcye gittiğim icin bana yatmadım gibi geldi hic ama işyerinden 12 gun izin aldım gideceğim yerlere iğne icin genelde hep arabayla gittim geldim eve gelince dinlendim ağır kaldırmadım ev işi yapmadım masa kurmak haric 7.gunde banyo yaptım ben transfer sabahı kalkıp banyo yaptım oyle gittim transfere duşu ılık suyla ayakta kısa sureli aldım yediklerim ise hergun bir yumurta domates salatlk kahvaltı akşam evde ne yemek varsa ara oğun olarak dut kurusu ananas bol meyve kabak cekirdeği ceviz fındık yedim , 10.gun idrar da ikinci cizgi silik coktı ve kan verdim yine o gun değerim yuksek cıktı hamileyim ve 12.gunum bugun test yaptım ve cok şukur artmış,elimden geldiğince sorabileceklerinizi benim aradığım soruları yazdım dualarım anne olmak isteyen kalplerle sizde bana dua edin olur mu kucağıma alabileyim sağlıklı bir şekilde