Bugun bu insanlar "Akıllı Uydu alıcısı" adı altında sattıkları daha doğrusu, IQ Digiturk uydu alıcısı diye sattıkları internete bağlanabilen, uydu alıcılarındaki Digiturk portal adı verdikleri ve uygulama dedikleri şeyin aslında birer, Websiteden ibaret olduğunu ve cok fazla da ozellik bulunmadığını keşfettim.

Digiturk uydu alıcısı oncelikle Linux veya Ubuntu tabanlı olduğunu belirtmek isterim. Bunu, genellikle kullandığı text yani metin formatından da rahatlıkla anlamak mumkun. Zaten coğu ucuz akıllı televizyonlarında icerisinde 1 GHZ veya altında basit bir işlemci bulunabiliyor ve onlar Linux yada Ubuntu tabanlı sistem kullanıyorlar. Vestel'in ucuz ve internete girebilen televizyonlarıda aynı şekilde Ubuntu tabanlı oluyorlar ve Open Browser adı verilen uygulama sayesinde, internette her yere girebilme imkanı sağlıyor ancak Youtube sayfasının, Masaustu gorunumunde acılması 3 Dakika suruyor. Kısaca R.I.P.

İnternete girebilen Digiturk uydu alıcısı aslında, Google ve istediğiniz her turlu siteye girebilme olanağına sahip kucuk bilgisayarlardır. O uydu alıcıları, aşağıda gormuş olduğunuz linke gore ayarlanmış ve sadece ona bağlanacak şekilde ayarlamışlar.
Digiturk Portal

Ayrıca internetten Digiturk portala girip, butun filmleri ucretsiz izleyebilme fırsatı yakaladım! Mukemmel bir site acığı bulduğumu soyleyebilirim. Bu site acığını, Digiturk uydu alıcımla oynayarak gizlenmiş URL'yi gosterterek buldum.