Logitech MK120 klavye ve mouse set oyun icin alınmalı mı? Logitech MK120 klavye-mouse set oyun icin alınır mı? Profesyonel oyuncu değilim ama aldığım Preo marka kazık set oyunlarda donuyor.
Logitech MK120 İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Logitech MK120 İncelemesi
-
23-09-2022, 14:02:11Merhabalar, eskiden 110TL'ye aldığım kazık Preo KM03 klavye-mouse setten sonra bu sefer guvenilir markalara baktım ve Logitech'in MK120 modelini gordum. 99TL idi. Logitech adamdır diyerek gittim MediaMarkt'a ve aldım. Oncelikle ikisi de kablolu ancak benim hoşuma giden bir detay oldu. Zamanında pil icin evin her tarafını aramışlığım olmuştur. Oncelikle en cok sevindiğim kısmı masamda mouse sensorlerinin iyi iş cıkarması. Masa dediğim uzeri sprey boya mıdır nedir bir madde ile boyandıktan sonra sokulmuş bir yuzey. Preo mouse bir turlu uyum gosterememişti bu yuzeye. Yine de mouse'unda bir eksiği var, o da oyunlarda. Ozellikle FPS oyunlarında sizde tavsiyem mouse hassasiyetini arttırmanız. Herhangi bir macro tuş bulunmamakta. Şimdilik klavye oyunlarda sıkıntı yaşatmadı.
Logitech MK120 klavye ve mouse set oyun icin alınmalı mı? Logitech MK120 klavye-mouse set oyun icin alınır mı? Profesyonel oyuncu değilim ama aldığım Preo marka kazık set oyunlarda donuyor.
www.technopat.net