Merhaba, bir suredir bilgisayarda kullanmak icin oyun kolu arıyordum. Kol icin 70 TL gibi bir butcem vardı. Biraz araştırma yaptım ve risk alarak HepsiBurada dan 73,90 TL'ye satın aldım. Urun aldıktan tam 10 saat sonra elime ulaştı. Urunun kartondan kutusu bulunmuyor plastik bir kap icinde cıkıyor. Daha oncesinde bircok kez DS4 kullandım. Urun tutuş ve ergonomi bakımından DS4 ile neredeyse aynı rahatlığa sahip. Farklı yonu ise tuşların sert olması normalde DS4'te tuşlara hafif dokunduğunuzda işlemi yapıyor fakat bu kolda tuşa daha sert dokunmanız gerekiyor. Ben 2 saat FİFA oynadıktan sonra buna da hemen alıştım. Tetik tuşlarının basımı guzel fakat DS4'te olduğu gibi araba surerken az basayım yavaş gitsin mantığı bulunmuyor. Yazılım olarak ise Google'dan driverını bulmak cok kolay. Driverı kurunca titreşim aktif oluyor ve titreşimini cok beğendim. Kol tak calıştır değil yani takıp oyuna giremiyorsunuz. Orneğin FİFA oynarken oncelikle X360 programını oyunun kurulu olduğu yere cıkartıyoruz. Daha sonra programı acıp kolun ayarlarını yapıyoruz ve oyuna giriyoruz. Genel olarak;

Artı Yonleri
Kablosuz kol icin uygun fiyat. Tasarım ve Ergonomi. Yanında gelen şarj kablosu uzunluğu. Eksi Yonleri
Tuşlar biraz sert. Şarj olma ve bitme durumu DS4 un 4 de 3'u diyebilirim. Cekim mesafesi soyledikleri gibi 10 metre değil. 5 metre vardır yoktur USB ile arasına engel gectiği zaman kopukluk yaşanıyor. Oyunlarda tek tek ayar yapmak gerekiyor yon hareketleri varsayılan da ters oluyor. Sormak istediğiniz, merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. Kullandıkca konuya ekleme yapacağım.