Herkese merhaba,

Cumartesi gunu kargo ile MSI Turkiye'den gelen GH70 urunuyle ilgili size ilk izlenimlerimi aktarmak istedim.

Urunun kutusu ve kapağını actığımızda cidden kalite hissini alıyorsunuz.

Kutu iceriğinden kendi ustunde bulunan deri pedleri kullanmak istemeyenler icin 2 adet yedek bez ped ve taşıma cantası cıkıyor. Ama denemelerimde kesinlikle deri ped cok daha rahat geldi bana ve deriyle devam ediyorum.

Kulaklığı kutusundan cıkarıp USB ile bağlantısını sağlayınca RGB aydınlatması MSI ejderhası insanın gozune cok guzel gozukuyor. Yani cok onemli diye sorarsanız ben kafama taktığımda goremediğim icin sadece masa da dururken kullanmıyorken şık olduğunu soyleyebilirim. Mikrofonunun gizli olması ve cekince gelmesi ust kafa yastığının yumuşaklığı artı olarak ayarlı olması yerine kafaya oturup kalması guzel bulduklarımdan.

Kulaklığın ustunde bulunan kontrolcusunun ustunde mikrofon ve 7.1 acıp kapatma butonu bulunuyor. Oyunlarda elinin altında olması fena değil ses acıp kapatmayı kullanmıyorum klavye ustundeki bana daha rahat geliyor. Kulaklığın kablosu orgulu kalın dayanıklı USB ucu altın kaplama gibi sarı. Ama acıkcası ben USB kulaklık yerine normal ses kartımdan beslenecek kulaklık isterdim. Anakartım ve ses yongası iyi olmasına rağmen kullanamıyorum.

Bu kulaklık gelmeden once uzunca yıllardır kullandığım Logitech G930 kulaklıkla kıyaslama gereği duydum otomatikman. Bir kere kablosuz kulaklığa alışmış bir insanın kabloluya gectiğinde gercekten zorlanıyor. Ama kabloluda ses gitme ihtimali sıfırken G930'un kronik bazı problemlerinden dolayı bazen bağlantısı kopuyor o konuda cok rahat ettim. MSI kulaklığı kulağıma taktığımda dış sesler ve diğer her şeyden bağlantımın koptuğunu hissediyorum kulaklık gercekten taktıktan sonra dışarıdan gelen sesleri duymuyorsun. G930 da oyle değildi ne yazık ki. Ses konusunda cok uzun oyun oynamasam da GH70 bas ve dip sesleri daha tok ve iyi geldi bana. Yani oyunlarda GH70 işini cok iyi yapıyor ama muzik dinlerken ne kadar kaliteli enstruman sesi veriyor ona cok yorum yapamayacağım ama yuksek sesli muzik dinlerken bas sesleri tatmin etti. Mikrofon konusuna gelirsek beni bir hayli şaşırttı. Cunku arkadaşlarım ile Discord'da surekli konuşuyoruz oyunlarda falan G930 la konuşurken o kadar tok ve net ses alıyorlardıki ben masa da su icsem lıkırtıyı duyup su mu iciyorsun diyorlardı. Bu kulaklık ile konuşmaya başladığımda insanlar sesin gelmiyor derinden geliyor vs demeye başladı bu benim moralimi cok bozdu belki bir yerlerde bir hata yapıyorumdur bunu inceleyeceğim. Kac yıl once satın aldığım kulaklığın mikrofonu yeni diyebileceğimiz bir urunden daha iyi olması şaşırttı. Sonuc olarak satın alma durumu olsaydı cok daha farklı markaları inceler duşunurdum. Şu anda G930'u calışırken ve internette sorf yaparken kullanacağım, oyunlarda GH70 olacak. Denemelerimi ve yorumlarımı elimden geldiğince yaparım. Sormak istediğiniz bir şey olursa da yardımcı olmaya calışırım.

Final foto yeni yeni kulaklık kutusunun masadaki yeriyle olsun

Herkese kolay gelsin.