Vatan'da indirim varken denk geldi aldım bir tane. Cok beğendim aşağıya incelemesini buraya da linkini bırakıyorum, Thermaltake XU200.
7700K'lı sisteme taktım. Boştabile 68-70+'larda gezen, oyuna girince 80+'yı hemen goren işlemci en fazla 59 dereceyi gordu ki en cok ısınan cekirdek 59'u aşamadı. 30 DK stress testine soktum. İlk 10 DK'dan sonra sıcaklık değerleri değişmedi. Ancak son yarım saat baktığımda 1-2 cekirdek 1'er derece duşmuştu. Aşağıya fotoğraflarını bırakıyorum. Gercekten soğutması cok iyi. Bu işlemcide bu değerleri gormek bayağı memnun etti beni.
Gorsel olarak da ayrıca bir guzel, siyah tasarımı ve ARGB fanı ve soğutucunun ustunde Thermaltake yazısı da aynı şekilde RGB. Adreslenebilir RGB'dir. Gorselini de bırakıyorum aşağıya.
Urunun ozellikleri gayet iyi. Oncelikle urunun ozelliklerini aşağıya bırakıyorum oradan bakabilirsiniz. Varsa sorunuz sorabilirsiniz.

Test sistemim: 7700K, Xigmatek astro, ASUS Z270-A Prime, STRIX 1080 Ti.
Montaj kısmı;
Montaj kısmı cok basit, buraları hızlı hızlı anlatacağım. Kutudan 1 adet cember 4+4 adet parca cıkıyor, cemberi anakart deliklerine hizalayıp deliklerinden aparatları geciriyorsunuz. Ardından soğutma bloğunun ustune yerleştirip bloğun altındaki anahtarları cemberdeki tırnaklara takıyorsunuz bitiyor.

Sırasıyla, 5-10-30. dakikada ki durumlar.