Iphone 6 kullanıcısıydım. Sonra ise S7 Edge aldım. Telefonu ilk aldığınız anda kavisli ekran size ayrı bir his veriyor. Surekli dokunsanız geliyor gibi. Ben sadece kullanıcı olarak size bahsedeceğim genel ve teknik ozellikleri bircok sitede bulabilirsiniz
Telefonun ilk olarak kamerasından bahsetmek istiyorum. Kamerası diğer telefonlara gore bence gayet başarılı. On kamerasında: Canlı yayın, sanal cekim, geniş selfie vb. ozellikleri barındırmaktadır. Ana kamerasında ise: Secmeli odak, yemek, pro, spor gibi hem sizin indirebileceğiniz hemde kendinden yuklu gelen bircok mod var. Ayrıca iso ayarları gibi bircok ayarı siz kendiniz yapabiliyorsunuz. Benim hoşuma gitmeyen ise bazen kamera yetersiz ışıkta kotu cekimler yapabiliyor. Ama bu sadece s7 edge'de değil bir cok telefonda var.
Telefon gayet hızlı ve akıcı. Isınma sorunu şu ana kadar yaşamadım.
Edge ekranından bahsedecek olursak telefonunuzdaki uygulamaları taşıyabilir ve kolaylikla erişim sağlayabilirisiniz. Ama ben kullanıcı olarak iki elimle tuttuğumda(telefon kabı olmadan) elim kenarlarına dokunduğu icin ekran hareketsiz kalıyor buna alışmanız biraz surebilir. Ama arka kap aldığımda bu sorun tamamen kalktı. Bu sadece sizin alışmanızla alakalı.
Arka kameranın yanında flash'ın altında bulunan sensorle kalp atışınızı, stresinizi ve SpO2 gibi değerlerinizi olcebilirsiniz.
Şarj konusunda ise şarjı gayet guzel gidiyor. Uzun sure kullanabiliyorsunuz.
Şu anlık kullanıcı olarak bunlardan bahsedebilirim. Telefon gayet guzel. Fiyatı Turkiye'de biraz pahalı. Ama telefon gayet kullanışlı ve kullanırken her gun karşılaştığınız yeni ozellikleri ile sizi mest ediyor.
Samsung Galaxy S7 Edge
İncelemeler0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Samsung Galaxy S7 Edge