İki yıl once " E6500 Dual Core ve R7 250 İle Oyun Testleri " forumda sistemimi ve GTA V acmadığını acamıyacağını savunmuştum. Arkadaşlar dun akşam 2 yıl sonra oyunu tekrar calıştırdım (Bilgisayarda ne var ne yok bakarken denk geldim). Calıştırıyım dedim videodaki gibi cozunurluk duşuk husran tabikide. Goruntu ayarını cok duşurursem işlemciye cok yuk biner. Cok yukseltirsem yine cok yuk biner. İkisinin ortasını bulmalıyım dedim, başladım cozunurlukleri ayarları tek tek denemeye. En son 1920*1080 denedim. Drexct 11, diğer ayarlar hepsi en duşuk ya da kapalı. Oyun tam akıcı olmadı yine işlemci zorluyor akıcı performans alamıyordum. Dedim bari şu texture quality bir high yapıyım da arabayı cevreyi durduğu yerde bi HD goreyim. Sadece Texture Quality ayarını High'a aldım ve şuan 9 saattir oyunun başındayım. 2 yıl onceki konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ayarları denk getirdiğimizde demek ki acılıyormuş.
Yıl oldu 2017 ve "E6500 2.93 1 Sanal 1 Gercek" işlemciyle 1920*1080P High'da 23-28 FPS oyun oynayabildim.

Bilmeden ve on yargıyla gecen GTA V'siz 2 yılıma uzuluyorum. Herkese iyi forumlar
Youtube kanalımda da bu konu zamanında cok yorum almış 6.100 kişi izlemişti. Videonunda acıklamasını değiştirdim zaten. Musait bir zamanda yeni haliyle videosunu tekrar cekip paylaşacağım