Merhaba Arkadaslar,

Aranizda elektronik sigara ile ilgilenen varmi bilmiyorum ama bu konun amaclarindan biride buradaki e-sigara kullanicilarini bulmak. Yaklasik 20 yil boyunca gunde bir, bir bucuk paket sigara icen biriydim. 2 ay kadar once e-sigaraya yani buharlamaya basladim ve ogunden beri hic normal sigara icmedim.

Bu ablik bir yerde de sigarayi birakmaya calisanlara yardimci olsun istiyorum. Konuya gecelim.

Baslikta adi gecen rx2/3, adindanda anlisilacagi uzere hem 2 hem de 3 pil (pil dedigime bakmayin bunlar 16850 denen farkli piller) ile kullanilabilir. uzerine takilacak atomizere 2 pil ile en fazla 6 volt - 200 watt, 3 pil ile en fazla 9 volt - 250 watt verebiliyor.

Bendeki siyah olan modeli ve uzerinde atomizer olarak smok tfv8 var (aslinda degistirerek kullandigin bir kac atomizer var ama ato konusuna girip dallandirmayalim).

Smok tfv8 i sarimli (rba) coil (reziztans) ile kullaniyorum, mubarek likidi resmen iciyor desem yeridir. Fakat aroma performansi oldukca iyi bir atomizer.

Konu hakkinda sorusu olan ya da ilgilenen ve daha detayli bilgi isteyen varsa elimden geldigince anlatmaya calisirim.