arkadaşlar malumunuz WindowsAzure 1aylık ucreti olan 360tl yi 1$ gibi bir ucret yatırrak deneme hesabı olarak sunuyor.
burda bir cok ozellikte vps olusturma secenegi sunmuş ama ustekı yazmmdakı gibi 1aylık gibi gorunsede siz gidip 56gb ram 20ghz işmeci secerseniz bu 360tl kredi 1 haftada tukenir ve kanal 3 hafta el salalrsınız ancak WindowsAzure ye. bay bay
şimdi arkadaşlar dediklerimi yaparsanız hem kendinize hemde sevdiginiz arkaşlara hayrınız dokunur ve 1 ay tam zamnlı kullanabılırsınzı dusncesındeyım.
Bu resimdeki ozellikler youtuberler icin inanın yeter artar bile
şimdi arkadaşlar winser2008 secdim ram ve işlemciyi azkullansın ve ben xp kullanıcısıyım xp dede sorunsuz baglantı kurulsun diye.
2 cekirdek 3,5 ram inanın son derece ideal. ( ozelliklermiz duşuk oldugu icin harcanan kıredide dusuk olacak)
new diyelım ve bu ozellikte bir vps olusturalım. kullanıcı adı ve sıfre onemlı. ( baglantı icin indireceginiz aracı arkadasınıza gonderdiginiz zman kullanıcı adı sorabilir. şifreyi zaten muhakak soracak. kurulum başladı;
hıc vakıt kaybetmeden tekrar new ve birdaha aynı ozellikte olusturun. ve birdaha, birdaha daha.
ben toplam 4 ad olusturdum arkadaşlarıma verdım. ip merak edenlere ipleri farklı; hepımızde aynı ozellıkde aynı hızlarda kullanıyoruz hızda kesınlıkle bir dusme yok.
sizlerde istediginiz addetlerde vps olustura bilir arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.
herkese bol kazanclar