Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Drone almayı planlıyordum. Araştırmalarım sonucu DJI Phantom 4'e karar kıldım. Gerek yabancı forumlarda gerekse Youtube'da inceleme yazılarını ve videolarını izledim.

En sonunda urunu almak nasip oldu. Urunu Ereyon'dan aldım. Nakit alsam daha ucuza gelecekti ama malum fiyatı bana gore yuksek olduğu icin 9 taksit olarak 4.619 TL'ye aldım. Alış veriş surecine gelecek olursak Ereyon'dan gayet memnun kaldım. Aldıktan 2 gun sonra urun elime ulaştı. Muşteri hizmetleri de gayet ilgili ve bilgililerdi.

Urun gayet guzel paketlenmişti. Kendi kutusunun uzerinde bir de karton kutu mevcuttu. Zaten orjinal kutusunun icinde de kopuk bir kutunun icinde geliyor ve taşıma esnasında hasar alması neredeyse imkansız. Bu konuda DJI firmasının hakkını vermek gerekir.

Urunun artı ve eksilerine pek değinemiyorum. Sebebi ise malum hava şartları. İlk ucuşumu yaptıktan sonra artı ve eksilerine de değinirim. Elimden geldiğince bol bol resim cektim.

Tabi bu arada SHGM uzerinden ilk etapta Lisans almak icin başvuruda bulundum. Kabul etmişler.
Lisans aldıktan sonra da Drone icin kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt esnasında urun hakkında marka, model, ağırlık, seri numarası ve benzeri gibi bir kac bilgi istiyorlar. Tabi bir de urune ait en az 3 resim. Arkadaşlar eğer bir gun Drone alırsanız mutlaka SHGM sayfasına girip bir goz atınız. Eğer urunu kaydetmez iseniz yuksek meblağlarda cezai yaptırımlara maruz kalabilirsiniz. Benden soylemesi.

İlk urun incelemem oldu. Eksiklerim ya da hatalarım olduysa affınıza sığınıyorum. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin...