Arkadaşlar merhaba,

33 yaşındayım ve 14 aylık evliyim. 3 ay once bana polikistik over teşhisi kondu. Eşime de sperm testi yapıldı ve herşeyi normal cıktı.

Evliliğimizin ilk 10 ayı geri cekilme ile korunduk, her ay bir iki kacağımız oldu ama bir gebelik olmadı.

Son 4 aydır da bebek istiyoruz, gun aşırı da ilişkiye girmemize rağmen bir gebelik yaşamadım hic.

Reglim duzensiz, bazen 32-33 gunde reglolurken bu sure 45 gunlere kadar yukseliyor. Polikistikliği regl duzenimde de yaşıyorum yani.

Tup bebek konularını araştırmaya başladım ancak deneyim bambaşka. Sizlerin deneyimleri ve fikirlerine ihtiyac duydum.

Ben 33, eşim 39 yaşında. Kaybedecek cok zamanımız yok diye duşunuyorum acıkcası.

Sizce doğal yollarla denemeye devam mı edelim, yoksa bir infertelite uzmanı bir doktorun kapısını calsak mı? Beklersek sizce kac ay daha bekleyelim doktora gitmek icin?

Aşılama ile sonuc alanlarınız oldu mu? Yoksa zaman kaybı mı direkt tup bebekte ısrarcı mı olalım?

Bunlar kişisel durumlara gore cevabı değişecek cevaplar biliyorum ancak anlayışınız ve yardımınızı rica ediyorum.

Dilerim isteyen herkese allah evlat duygusunu yaşatır, şimdiden teşekkurler