Hepsiburada sitesinden 275TL'ye aldığım kulaklık. Artı eksi yonleri sizlerle.

Artı Yonleri

Ses kasma konusunda cok hoşuma giden bir kulaklık oldu. CS:GO, PUBG'de sesleri yakalıyordum ve ateş alanında donuyordum Veya ses alanına. Yalıtması cok harika dışarıdan sesi neredeyse hic gecirmiyor. Kulakları kaplayan bir yapıda olduğu icin ses kulaklara tam gidiyor ve net gidiyor. 7.1 ozelliği icin Razer'dan Pro kod aldım ses ayarlarını yapıyorum ve 7.1 desteğini kullanıyorum. Gorunuş olarak cok kaliteli ve tam oyuncu duruyor geniş ve buyuk. Ayrıca kaliteli olduğunu soylemeden gecmem 1.5 metre duşme testinde sıkıntı yaratmadı. Kutu iceriği olması gerektiği gibi. Analog kablo coklayıcı, garanti belgesi. Sticker, kablo toplayıcısı, Pro kod icinde değil Razer'dan istiyorsunuz. Kablo uzunluğu yeterli. Muşteri hizmetleri cok iyi Turkiye'den bu kadar memnun kalmamıştım. Eksi Yonleri

4-5 saat kullanımda boyun ağrıtabilir bunun icin boyun destekli sandalye şart. Dışarıda telefonunuza takıp muzik dinlemek icin iyi secim tabii dışarıdan ses istemezseniz. Buyuk ve ağır yapısı sizi bedenen yorabilir uzun yuruyuşler de tercih etmeyin.
Sormak istedikleriniz cevaplarım, herkese teşekkurler.