1. Kasa ağır mı?
Kasanın camının ağırlığına ulaşamayan bilgisayar kasası biliyorum ve ciddiyim. Kasa ağır ve icinde bileşen takılıyken bir yerden bir yere kasayı goturmek hafif bir bel ağrısı yaratıyor.
2. RGB guzel mi? Ses cıkaran fan var mı?
Bilgisayarı acma tuşunun hemen 2 buton yanda bulunuyor LED duğmemiz ve 7-8 adet renk seceneği mevcut. Kontrolcusune gelince, 8 adet 6 pin girişe sahip arkadaş 4 slotu kasanın yanında gelen fanlardan dolayı dolmuş. 2 adette 4 pin girişi mevcut. Kontrolcude 1 adette hız duğmesi var. Hız butonu acıkken fanlar cok ses cıkarıyor. Bu arada ses demişken fanlar yavaşken de sesler var yine de. Ancak endişe etmeyin, 1 metre uzaklıktan duyulmuyor. Kasa eğer dibinizde ve aranızda yarım metre varsa hafif ses geliyor.
3. Paket iceriği nasıl?
5-6 adet siyah kablo toplayıcı ve anakart, SSD ve diğer urunler icin ceşit bolca vida geliyor. Garanti belgesi ve kullanma kılavuzu da mevcut.
4. On panel iyi hava alıyor mu?
Elimi on mesh kısıma goturduğumde soğukluk geliyor. Ama bu soğukluk ciddi derecede iyi ve tatmin edici. Kasaya dokununca soğukluk geliyor zaten. Ayrıca on mesh kısmında fanlar icin toz tutucu mevcut.
5. Fanlar kaliteli mi? İyi hava akımı var mı?
Evet super bir hava akımı var. Elimi egzoz fanına goturduğumde iceriden dışarıya soğuk hava atıyor. On fanlar dediğim gibi ortamdan soğuk havayı guzelce cekiyor. Fanlar kaliteli duruyor ve RGB kısmı yapmacık gelmedi tatmin etti. 4 fan daha alıp seriyi tamamlamak istiyorum.
6. Boyutu nasıl ekran kartım iceri sığar mı?
Fotoğrafta gorulduğu gibi super boş alanı var ve radyator sıvı soğutmanıza rahatlıkla uyum sağlar.
7. Yan cam kaliteli mi? Yoksa plastik gibi mi?
Cam cok ağır ve kırılma riski var yapmacık değil. Parmağı kıvırıp tak tak yapmak yeterli o cam hissini veriyor ve iceriyi cam yokmuş gibi gosteriyor.
8. Eksi yonu var mı?
Altta sağ tarafta Guardian yazısı keşke RGB olsaydı, benim eksim bu oldu. Diğer problem kasanın cok buyuk ve uzun olmasıydı. Monitorumun bulunduğu alana girmedi dışarda kaldı. Fotoğrafta gorulduğu gibi yan koydum ve arka ayaklarını soktum ki ustteki dolabı acarken kasaya carpmasın.