Arkadaşlar merhaba,
Yuksek ozelliklerde vds ihtiyaclarınızı karşılayacak bir paketle karşınızdayız, bu paket ile kullandığınız vds'ten max. performans alabilirsiniz ayrıca konsol ozelliği ile vds server'inize bize hic ihtiyac duymadan erişim sağlayabilir farklı bir işletim sistemi kurabilirsiniz.

Nedir bu konsol?

* Muşteri paneline girdiğinizde sizi bir vds yonetim ekranı karşılar bu ekran uzerinden vds sunucunuz ile ilgili ( Durdur, Başlat, Yeniden Başlat, Konsol Ekranına Eriş ve VDS'i Yeniden Kur, Farklı Bir İşletim Sistemi Kur ) gibi bir cok ozelliğe erişim sağlayabilirsiniz.
Aşağıda konsolu nasıl kullanacağınız ile ilgili bir video paylaşacağım eminim bu yeni ozellik sizlere cok faydalı olacaktır.

Aklınıza takılan bir kısım olduğunda hic cekinmeden 7/24 destek ekibimize sorularınızı sorabilirsiniz.

Guncel Stok : 11

VDS Server
Intel Xeon CPU X5670 3Ghz
4 vCPU Kullanım İzni
200GB SAS HDD 10.000 RPM
6 GB 12800 ECC RAM
Limitsiz Trafik
1 Gbps Down / 500Mbps Up
İşletim Sistemi (Opsiyonel Windows / Linux )
2 Adet Kullanılabilir Temiz IP Adresi
Bursa DGN Lokasyon
%99.9 Uptime Oranı

Sadece 100 TL
Yıllık 1100 TL

VDS Yonetim Paneli Kullanımı ( Video )

*Kayıt olurken lutfen bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz, Sunucu Erişim Bilgileri tarafınıza mail yolu ile iletilecektir.
*Kiralamış olduğunuz vds server'ler icerisinde xxx site barındırmak yasaktır ( Tespit edildiği taktirde vds server hizmetiniz durdurulur )
*Kampanyadan yararlanarak almış olduğunuz vds server'lerde geri iade imkanı bulunmamaktadır.
*Skype ve Canlı destek uzerinden vds server'lar ile ilgili kesinlikle ve kesinlikle işlem yapılmamaktadır, yaptıracağınız işlemleri destek talebi ile bildirmeniz gerekmektedir.

Online Satış Sitesi: Ana sayfa - OyunSunucusu İnternet Hizmetleri - Vds, Metin2 Server, Web Hosting
Satış Destek Hattı: 0 850 550 69 86
E-posta: [email protected]
Firma Ticari Unvanı: OyunSunucusu İnternet Hizmetleri
Firma Adresi: Ortabayır Mah Sarı Gol Cad 19/A KAĞITHANE / ISTANBUL
V.D. Zincirlikuyu V.N. 0050446168
Yetkili : Emrah ACAR

Fiyatlarımıza +KDV dahil değildir.

Odeme Yontemleri : PP / Kredi Kartı - Havale / EFT

Referanslarımız bir onceki konumuzda mevcuttur tum referanslarımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Referanslar icin TIKLAYIN.