Mouse Pad'e gelecek olursak mouse pad'i oldukca beğendim masanın ustune cok iyi tutunuyor. Bir CS:GO oyuncusu olarak oldukca yeterli geldi. Mouse Pad'in boyutu ise 300x250x3mm'dir. Bu urunu Vatan Bilgisayardan 51 TL'ye satın aldım. Her ikisindende memnunum. Gonul rahatlığıyla alabilirsiniz.
Frisby X8 FM-3265K + Mouse Pad İnceleme
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Frisby X8 FM-3265K + Mouse Pad İnceleme
-
23-09-2022, 13:46:25Oncelikle urun 4 kademeli DPI cozunurluğune sahip (800/1200/1600/2400). Renk değiştiren LED'lere sahiptir. Urun elinizi tam kavrıyor. Double Click mevcuttur. Kullanım anında DPI değiştirme ozelliği vardır. Elimizin kaymaması ve terlememesi icin Kaucuk Kaplamalı Yuzey vardır. Mousen sol tarafında ileri ve geri butonu var. Orgulu ve Manyetik parazitlerden korumalı 1.5 m kabloya sahip. Yenileme hızı 65 milyon/saniye. USB tepkime suresi hızı 1000 Hz/ms. Calışma modu Optiktir. Donuş hızı 250Hz. Dinamik surtunme 3,000,000 defa kullanımdır. Alt ayaklar 250 km surtunmeye kadar dayanıklıdır.Garanti suresi 2 yıl olup azami tamir suresi 20 iş gunudur.
Mouse Pad'e gelecek olursak mouse pad'i oldukca beğendim masanın ustune cok iyi tutunuyor. Bir CS:GO oyuncusu olarak oldukca yeterli geldi. Mouse Pad'in boyutu ise 300x250x3mm'dir. Bu urunu Vatan Bilgisayardan 51 TL'ye satın aldım. Her ikisindende memnunum. Gonul rahatlığıyla alabilirsiniz.