Merhaba hanımlar,aylardır burayı takip ediyorum ancak daha once yazmak gibi bir niyetim yoktu.Ancak olumlu sonuc alınca sureci sizlerle paylaşmak istedim,cunku ben gercekten bilgi kirliliğinden cok yorulmuştum,kafam karman corman olmuştu.
3 yıllık evliyim,37 yaşındayım,eşimde de bende de bir sorun yok,tamamen sebepsiz bizimki.Buradan okuyup bir kac doktorla goruştum ancak bir turlu icime sinmedi,sonrasında kendi jinekoloğumla denemeye karar verdim.Temmuz ve Ağustos ayında iki negatif aşılama gecirdik.Ekim ayında tup bebeğe başladık,9 gun gonal f ve menagon kullandıktan sonra opu yapıldı,20 yumurta toplandı,11 tanesi 5.gune gitti.2 embriyo transfer edildi,9 tanesi donduruldu.7.gun idrarda gebelik testi silikte olsa pozitif cıktı,kan verdiğimde ise değer 117 civarındaydı.Şimdi keseyi ya da keseleri gormeyi bekliyorum.Benim belli belirtilerim olmadı arkadaşlar,ama bel ağrısı,karın ağrısı crinon jel kullanan herkeste sabit biliyorsunuz.Umarım rabbim isteyen herkese evlat mutluluğunu yaşatır.