Arkadaşlar merhaba. Sanırım sonunda bu değerlerle ilgili sebebi buldum. Yanılıyor da olabilirim bu konuda tecrubeli arkadaşlar varsa bilgi verirse cok sevinirim. Ayrıca bu testi herkesin yaptırmasını oneririm. Soyle ki;
Hormonlarda lh fsh tan yuksek ama dr bunun sorun olmayacağını iletmişti. Dna testimiz cok iyi cıkmıştı. Kromozom testimiz de normaldi. Kaan beyin istegiyle Ros ve anneksin analizi yaptırdık( aslında bunları biliyordum ama herşey normal cıkınca bunları yapmayayım demiştim. Keşke dr onermeden yaptirsaymisim) neticede anneksin iyi ama ros testinde artış olduğu gozlendi diye bi ifade var. Oran olarak da yuzde 23.05 vermiş. Sanırım sebebimiz bu ama kaan beye 28 kasımdan evvel gondermeseniz gerekiyormus.
Sizce bu durumda kaan bey bize ne onerir? Bugun levent turkte de randevumuz var. Onun da goruşlerini alınca yazacağım ama sizce durum nedir? Burada tecrubeli arkadaşlardan cok şey oğrendiğim icin sormak istedim. Bu testi bilmeyen yaptırmayan arkadaşların da bilgilenmesini istedim . Sanırım ros testi olumsuzluğu oksidatif stresle bağlantılı... coğumuzun esinde sorun bu olabilir