Bir hafta boyunca o tabletin beyaz rengini kullandım (daha doğrusu sozde kardeşim icin almıştım ama o cok az kullandığı icin bana kaldı), bir hafta sonunda artı ve eksi yonlerini sayacağım
Oncelikle iyi yonleri:
Arka malzemesi cok şık ve elde kaymıyor. Bataryası cok uzun sureler gidiyor (ben bir hafta boyunca bir defa şarja taktım). Depolaması gayet yeterli (bir cocuk tableti olarak bakın olaya). Cocuklar icin bazı modlar mevcut. Performans olarak idare eder (en azından PUBG oynanıyor). Isınmıyor. Arayuzu. OTG desteği var (artık her tablette var aslında). Kamera modları (halen Pro Mod nerede Apple ?). Kotu yonleri:
Ekranı (ana menude, oyunlarda vs sıkıntı değil ama OZELLİKLE Web gezintisinde cozunurluk duşuk olduğunu hissettiriyor ve bulanık gosteriyor). Arayuzu (pozitif olarak da yazdım ama karanlık modunu ne Stock Android'e gore, ne de IOS'a gore beğendim). Kamerası (hic 6s+'a iyi diyeceğim aklıma gelmezdi on kamera konusunda). Guitar Tuna'da detayı olarak vermiyor akortu. Ekran kilidini acarken neden sadece tam ortasına surukleyince acılıyor, zaten ekran buyuk Tek elle kullanılmıyor. Uygulamalarda suruklemeler calışmıyor (sadece bu cihaza ozgu değil, Android ile alakalı ama artık gelmeli bu tarz ozellikler). Hafıza kartının sim kart acma iğnesi ile takılıyor olması (aslına cok tak-cıkar yapmayan icin onemli değil hatta evde bir tane fazla bulunması iyi bile sayılabilir). Bu cihaz hakkında ben boyle duşunuyorum.
SM-T290 kullanıcı değerlendirmesi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- SM-T290 kullanıcı değerlendirmesi