Urunu Aliexpress uzerinden 24.01.2019 tarihinde 539 TL'ye (ek olarak hava kumandasıyla) satın alarak tahmin edebileceğiniz uzere tam 1 yıllık bir deneyim elde ettim. Bu konuda size hem urunu tanıtacak, hem de deneyimlerimi paylaşacağım.
Urun aşağıdaki gibi bir kutuda geliyor ve icerisinden bir adet adaptor, bir adet HDMI kablosu, bir adet normal kumanda, kullanma kılavuzu ve urunun kendisi cıkıyor. Urunu satın alırken hava kumandasını da satın alabileceğiniz bir secenek var ve ben bu seceneği secerek ek olarak hava kumandasını da satın aldım.
Urunun kutusu:

Kutunun icinden cıkanlar:

Merak edene adaptor ozellikleri:

Urun kutusu ile işimiz bittiyse biraz da urunun kendisine gecelim.

Urunumuzun ozellikleri tam olarak şoyle:
İşlemci:Rockchip RK3399Ekran kartı:Mali-T864RAM

Urun ihtiyaclarımı karşılıyor lakin birkac problemi var.
Urunun Bluetooth'u hangi kablosuz kulaklık olursa olsun (Redmi Airdots, QCY T3, QCY T5) ara sıra kopmalı ses aktarımı yapıyor veya toptan kopuyor. Eğer HDMI coklayıcı kullanıyorsanız (alttaki resimdeki gibi) bağlı olduğu uydu kutusu (ben Tivibu kullanıyorum) kapalı konumda olursa (Kırmızı ışık yanıyorsa) goruntu titreyiyor, gidip geliyor, kafayı yiyor.

Urunun işlemcisi AŞIRI ısınıyor. İlk actığınızda 35 derecelerde gezinmesine karşın işlem yaptığınızda 80 derecelere kadar ulaşıyor ve boşta sıcaklığı 55 dereceden aşağı inmiyor. Kumandasından bazen kapatamazken bazen de acamayabiliyorsunuz. Eğer bunlar size bir problem teşkil etmiyorsa almanızı oneririm fakat bana sorarsanız bu problemler, ciddi problemlerdir. cozulmediği surece alınamaz ve problemlerin cozumuyle alakalı hicbir şey şu ana dek yapılmadı, yapılacağını da duşunmuyorum.
Umarım sizi bu urun hakkında bilgilendirmiş, kararlarınıza ek bilgiler eklemişimdir. İyi Sosyal'ler Technopat ailesi!