Apple yeni model telefon satışlarını dunya genelinde satışa cıkardı. Turkiye'de bugun satışa cıkan yeni model telefonu almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Her yeni modeli merak uyandıran Apple marka telefonlar, 30 bin 999 TL ile 57 bin 200 TL arasında değişen fiyatlardan telefon almak isteyenlerin satışına sunuluyor. iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro satışın ilk gununde Apple Store ’larda uzun kuyrukların oluşması dikkat cekti. Yeni model telefon almak isteyen vatandaşlar gunler oncesinden rezervasyon yaptı. İHA'nın haberine gore, telefon almak icin erkenden gelen Muammer Aydın,
"Yeni modelleri surekli takip ediyorum. Sabah saat 09.45 gibi geldim. Yaklaşık 3 saatin sonunda telefonu alabildim. Dun akşam lansman sonrasında bir tane aldım ikinciye musaade etmediler. Bugun ise buraya gelerek eşim icin ikinci telefonu aldım."şeklinde konuştu. Sabah saatlerinde geldiğini ifade eden bir başka vatandaş ise,
"Yaklaşık 45 dakika bekledim. Calışan arkadaşlar yardımcı oluyorlar. Her sene ilk cıktığı zaman alıyorum. 1 terabaytlık modelini 57 bin TL ’ye aldım." dedi.