1 Haftadır kullandığım B740 Bloody sizler icin yorumlamaya karar verdim,
1) Fiyat olarak 300 TL'ye amozondan aldım 200-400 TL bandında full antighosting ozelliğe sahip 1MS tepkime verebilen, programlanabilir ve yazalım desteği acısından yeterince urun sunan başka klavye bulamadığım icin aldım (Philips'in mavi Switch'li bir klavyesi SPK8614 var; onu da tercih edebilirdim ama mavi Switch yerine kırmızı olsa kesin onu alırdım mavi Switch'e karşı bir on yargım vardı, ama bu klavyede de bir miktar ses gelince dedim acaba onu mu alsaydım nedenini altta acıklayacağım).
2) Klavye gayet şık tasarımlı, tak cıkar ozelliği olmayan bilek destegi var bu kotu, full RGB değil renkler sabit benim icin sıkıntı değil.
3) Tuşlar 1 mm lik basıda falan komutu algılıyor; iyi mi kotu mu? Bence biraz kotu cunku farkında olmadan tuşa basıyorsunuz bastıktan sonra fark ediyorsunuz, işte burada mavi swıch olsa daha iyi olur dedim cunku farkında olmadan basma olayı daha az olacaktır taktik ozelliğinden dolayı, bu klavye kendi ozel swichlerini kullanıyor lineer, taktıkal değil.
4) Yukarıda belirttiğim gibi erken algılama avantaj da olabilir ama tuşların sertliği benim alışık olmadıgım derece bir mıktar yumuşak, kac gram da tetikleniyor tam bilmiyorum ama yay olduğu icin 10 gram da koysanız bır mıktar esneme olacaktır işte 1MM algılama icin cok duşuk bir tetıkleme yetebiliyor, hassas klavye severler icin bu iyi,
5) Ses artırma azaltma olayı biraz FN + F3 falan uzun işler bu konu da da Philips bir tık once cıkıyor.
6) Klavyenin hem tuşları hem de kasası cok sağlam bu konuda rakiplerini geride bıraktığı soylenebilir, suya dayanıklı oldugu falan soyleniyor, paslanma derdi de olmuyormuş.
7) Yazılım destek programını indirdim Bloody sitesinden fakat henuz bir makro ya da combo kurmadım cunku cok MMORPG gibi oyunlar oynamıyorum gunun birinde oynarım diye acıkcası bunu artı bir ozellik olarak da gordum.
Bloody B740 A inceleme
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Bloody B740 A inceleme