Kutu iceriği;
Beats Solo 3 Wireless
Taşıma kılıfı
3,5 mm RemoteTalk kablosu
Evrensel USB şarj kablosu (USB-A - USB Micro-B)
Hızlı Başlangıc Kılavuzu
Garanti Kartı
Apple'ın yeni model telefonlarında 3,5 mm girişini kaldırmasıyla beraber, eskisi gibi telefonu şarj ederken muzik dinleyemiyorsunuz. (Kablolu olarak.)
Sizin de gidip wireless kulaklık satın alma gibi bir durumunuz oluyor. Ben zaten yakın zamanda ''Powerbeats2 Wireless Kulak İci Kulaklık - Siyah'' almıştım (bu nedenle), fakat ''kulak ici'' bir kulaklık olduğu icin, haliyle ''kulak ustu'' kulaklıklar kadar yuksek kalitede bass veremiyor şarkılarda.
Bu nedenle bir de ''Beats Solo 3 Wireless (Mat Siyah) aldım, şu an cok daha kaliteli bir bass hissiyatı var bu kulaklıkta.
(Kulaklığın ozellikle ''rengini ve boyutunu'', yanında iPhone 7 Plus (Mat Siyah) ile beraber fotoğraf cekip yukledim, kendiniz de renk uyumu ve boyutunu bu fotoğraflardan gorebilirsiniz.)
Kulaklık siyah renk seceneği olarak; ''Mat Siyah'' ve ''Parlak Siyah'' modellerinde piyasaya daha yeni geldi. Apple son cıkardığı iPhone modellerinde de olduğu gibi, iki farklı siyah modeliyle birlikte piyasaya cıkardı yani. Kullandığım telefon da iPhone 7 Plus ''Mat Siyah'' olduğu icin, kulaklık olarak da ''Mat Siyah'' aldım, cunku renk uyumu cok onemli bir şey bence.
Kulaklık, kutudan %100 şarj ile geliyor. Direkt kullanmaya başlayabiliyorsunuz ve bu cok guzel bir şey bence. ''Fast Fuel'' ozelliği ile de pil duzeyi duşuk olduğunda falan, 5 dakika şarjla 3 saat kullanım yapılabilmesi cok guzel bir ozellik. Kulaklıkta bulunan ''Apple W1 cipin'' verimliliği sayesinde de ''40 saate kadar'' pil omru sağlayabiliyor. (Ben ''1 saat'' muzik dinleyerek kullandığımda sadece %3 şarjı gitti ve bence bu oldukca iyi.)
Kulaklığın sağ kısmındaki Beats logosunun biraz daha altında bir tuş var, bu tuşa basılı tuttuğunuzda hem kulaklığın mevcut şarjını gorebiliyorsunuz, hem de bluetooth ozelliğini acma / kapama yapabiliyorsunuz. Bu bahsettiğim tuşun biraz daha altında ise Micro USB girişi var, buradan kutunun icinden cıkan kablo ile kulaklığı şarj edebiliyorsunuz. (Kutuda USB guc adaptoru yok.)
Kulaklığın sol kısmındaki Beats logosunun biraz daha altında ise 3,5 mm kulaklık girişi var. Buradan isterseniz kablolu olarak da kulaklığı kullanabiliyorsunuz. (Kutunun icinde de 3,5 mm kablosu mevcut.) Yani hem kablolu hem de kablosuz olarak muzik dinlemek icin kullanabiliyorsunuz kulaklığı ve bu guzel bir şey tabi ki.
Kulaklığın ne kadar şarjı kaldığını ''%'' olarak telefondan gorebiliyorsunuz. (Bununla ilgili de bir fotoğraf yukledim.)
Bu kulaklığı tavsiye ederim ama şunu da soyleyeyim; tabi ki guzel bir urun ama bir ''Beats Pro'' performansında da değil. (Beats Pro kablolu bir kulaklık kullanım alanları farklı ama yine de karşılaştırma olarak soyledim.) Ama yine de ''Powerbeats2 Wireless Kulak İci Kulaklık - Siyah'' modelinden de oldukca daha iyi. Yani kısacası kablosuz ve ''kulak ustu'' muzik dinlemek icin iyi bir urun bence.
Urunun fiyatı;
Beats Solo 3 Wireless (Mat Siyah) => 1.200 TL