Arkadaşlar mrb. Yaklaşık 2 yıllık evliyim. 1,5 yıldırda cocuk istiyoruz. Eşim rahatsızlandı vs derken konunun cok ustune duşemedik. Yaklaşık bi 6 ay kadar oluruna bıraktık gene sonuc alamadık. Hic hamilelik oluşmadı. Eylul ayından beri kontrollere başladım. Ankaradayım devlet hastanesi olan Gataya gidiyorum. Daha once Dışkapı hastanesine gitmiştik eşim icin. Sperm sonucları hep duşuk cıktığı icin aşılama yada tup bebek denildi. Ben kontrollere başladığım sıra polikistik over hastası olduğumu oğrendim. İnsulin direncimde var. (Haliyle fazla kilomda var. Cok yavaş ve zor kilo veriyorum. Gayret ediyorum tabi yinede. 8 kilo kadar verebildim. Halada devam ediyorum.) Eşimden tekrar test istediler gatada, devlet hastanelerindede iki test arasının 1 ay olması şartı varmış. Biz değerler duşuk diye keciboynuzuna başlamıştık. Gatada verdiği sonuclarında ileri hareketliliği cok artmıştı. Doktor hemen tedaviye başlayalım zaman kaybetmeyelim dedi. Benim doktorumda hormonlarımda sıkıntı olmadığını sadece amh'nin yuksek olduğunu soyledi. Amh gecen sene 9.6ydı. Gecen haftaki kanda 8.57 cıkmış. Fsh, lh değerlerime normal dedi doktorum. Tarlusala başladım bugun bitti. Dun kurula gittik. Aşılama kararı cıktı. Rapor cıkarcaz. Adetin 2. gunu hastaneye gitcem ve surece başlıycaz. İlk aşılama olcak. Umarım tutar. Yaşım 25 doktor dun en onemli 2 kriter annenin yaşı ve yumurta kalitesi dedi. Umarım her isteyen bebek sahibi olur. Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.
Uzun oldu kusura bakmayın...
Aşılama Aralık'ta Aşılama Yaptıracaklar Sureci Beraber Atlatalım
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama Aralık'ta Aşılama Yaptıracaklar Sureci Beraber Atlatalım