Urunun kutusu gayet hoş ve zarif. İceriğindeki tek sorun ek ethernet kablosu verilmemiş olmasıydı. 3 yıl garanti sunan urunun bence en guzel yanı kucuk ve tak calıştır olmasıydı. Benim tum ihtiyacımı karşılıyor. Kucuk olmasını isteme sebebim switchi gizleyecek olmamdı. Var olan ADSL2+ bağlantım 16 MBps olduğu icin ve de kamera da fazla yuk bindirmeyeceği icin hız konusunda bir sıkıntım yok. Evdeki TP-Link koleksiyonumu yavaş yavaş genişletiyorum. TP-Link fanboyu gibi gozuksem bile bana gore gercekten firmanın urunleri, desteği ve diğer ozellikleri gÂyet iyi.

N11.com ve MNG Kargo uzerinden aldığım 26,89 TL mağazaya ve de 8.47 TL kargoya odediğim ve 3 gunde bana ulaşan kargoyu actım baktım ve inceledim.

Evet arkadaşlar evdeki modemin yeri değiştirildi ve benim bağlantıma balta vuruldu. Routerde sıkıntı var ve surekli interneti kesiliyor ve hızı yavaş diye var olan ve kamera icin celilmiş olan Cat 6 UTP kablodan gelen interneti switch ile coğaltıp kendi TP-Link WR841N erişim noktama bağladım ve kesintisiz erişimimi sağladım.