Saat hastası değilim yani fanatik cinsinden ama saatsiz yapamayan biriyim. İşe gelirken yolu yarılıyorum saatimi unuttuysam donup eve saatimi alıp geliyorum. Oyle yani anlayacağınız, kız arkadaşımın da ihtiyacı vardı bende istiyordum. Almışken ikimize birden alayım dedim spor saat olması ve benimde giyim tarzım yani butun tarzları spor olduğu icin bu saati aldım, mantıklı bir secim yaptığımı duşunuyorum siyah ve turuncunun her turlu kombinasyonunu severim, fiyatı 480 kusur liraya denk geldi 2 saat aldığımız icin indirim yapıldı 2 adet saate toplamda 1.000 Tl verdim. Teknik detayları yazdım hızlıca yine geceyim benim hoşuma giden ozelliklerini 200 metre su gecirmemezlik ve 20 bar basınca dayanıklı olması, pil omru 2 yıl, dunya saatleri var hangi saat dilimini secerseniz kendini otomatik o saat dilimine gore ayarlıyor ve manyetik direnc ozelliği de ayrı bir konu elektrik akımlarına da dayanaklı en sevdiğim ozellik sacma gelebilir turuncu aydınlatması rengine bayıldım diyebilirim, darbelere karşı da oldukca dayanıklı ben bisiklet ve motor kullanan biriyim duşme esnasında darbe alabilir, saatin ergonomisi oldukca guzel kolumda yokmuş gibi oldukca hafif ve diğer saatlerin gibi bileğimi geri bukunce acıtmıyor kolumu.

Teknik Detaylar
Marka : Casio Cinsiyeti : Erkek Calışma Şekli Analog / Dijital Manyetik Direnc Kadran Rengi : Siyah-Turuncu Kordon Cinsi : Silikon Seri Adı : G-Shock Su Gecirmezliği : 200 m Cam Cinsi : Mineral Cam Cinsi : Mineral Kasa Cinsi : Plastik Kasa Şekli : Yuvarlak Takvim Ozelliği : Var LED ışık Tam otomatik ışık duğmesi, secilebilir aydınlatma suresi, goruntu tutma Dunya saati 29 saat dilimi (48 şehir + eşgudumlu evrensel saat), şehir kodu ekranı, gun ışığından yararlanma saatini acma/kapatma, Ulke saati / Dunya saati arasında geciş 1/1000 saniye hassasiyetli kronometre Olcum kapasitesi: 99:59'59.999'' Olcum modları: Gecen sure, etap suresi, bolum suresi Diğer: Hız (0 - 1998 birim/saat), Mesafe girişi (0,0 - 99,9) Geri sayım sayacı Olcu birimi: 1 saniye Geri sayım aralığı: 24 saat Geri sayım başlangıc zamanı ayar aralığı: 1 dakika - 24 saat (1 dakikalık artışlar ve 1 saatlik artışlar) Diğer: Otomatik yineleme 5 gunluk alarm (ve 1 erteleme alarmı) Saat sinyali Tam otomatik takvim (2099 yılına kadar) 12/24 saat bicimi Normal saat işlemleri Analog: 2 kol (saat, dakika; kollar 20 saniyede bir hareket ediyor), 1 kadran (hız) Dijital: Saat, dakika, saniye, pm, ay, tarih, gun Hassasiyet: ±15 saniye/ay Yaklaşık pil omru: CR1220(Pil) ile 2 yıl Kasa Capı : 51,2 mm Kasa Capı : 53,9 mm Kasa Kalınlığı : 16,9 mm Kasa Kalınlığı : 20,4 mm Kasa Yuksekliği : 55 mm Kasa Yuksekliği : 57,5 mm Ağırlığı : 72 g Ağırlığı : 84 g Resimler: