Kutu İceriği ve Montaj
Kutu iceriği gayet zengindi; vidalar olması gerektiğinden fazlaydı (kaybolma ihtimaline karşı iyi duşunulmuş) ve etiketli poşetlerdeydi. Dokumantasyon iyiydi: Kasanın montajı ve RGB kontrolcu gayet detaylıca anlatılmıştı. Kutudan anakart yukseltici vidalama aparatı, buzzer ve bolca cırt da cıktı. Montaj kolaydı, kablolara bol bol yer vardı lakin anakartın ust kısmının kablolaması zordu. Puanım: 9/10
Hava Akımı
Kasanın altta 3x120mm filtreli fan yuvası, yanda 2x120mm fan yuvası (fan takılmadığında disk takılabiliyor), arkada da 120mm fan yuvası yer alıyor. Onde de hava akışı olmayan 2 adet 120mm fan yuvası var. (Kasanın onundeki vidalı celik parcayı delikli ve filmli pleksi ile değiştirmeyi duşunuyorum) Kasa hava akımı planlaması olarak iyi değil, tek egzoz yetersiz, alttaki fanlar da egzoz yapıldığında da giriş yetersiz oluyor.
Puanım: 6,5/10
Dahili Fanlar
Kasa 4 adet ARGB fan ve kontrolcu ile geliyor. Fanların RGB cember ve motorların girişleri ayrı, boylece fan motorlarının hızlarını ayrı bir kontrolcu ile kontrol edebiliyorsunuz. Fanların kasanın ustunden kontrol edilen 13 ışık modu mevcut, isterseniz anakartınızdaki ARGB girişine de bağlayabilirsiniz. Fanlar tam gucte bile cok gurultulu değil, ayrıca sunger vida cercevesine de sahip oldukları icin titreme yapmıyorlar. Puanım: 9,5/10
İc Yapı
Kasa ic yapı olarak gayet iyi; kablolama kanalları silikonlu ancak anakart ustundeki ve altındaki kablo delikleri yetersiz, PCI-E port kapakları vidalı tipte, ekran kartı desteği guzel duşunulmuş, disk montaj yuvalarının bazıları aletsiz tipte ve yeterli, geniş soğutucu takmaya musait. Puanım: 8/10
Dış Yapı
Kasanın sağ paneli plastik cerceveli ve tutamaklı temperli cam, geri kalanı celikten imal. Yan panelleri bir elinizle tutarak kapı gibi acabiliyorsunuz. Sol ve on panel elinizle sertce bastırdığınızda esneyebiliyor, ayrıca vurduğunuzda gelen ses pek hoşuma gitmedi. Ancak kasanın genel olarak malzeme kalitesi iyi. Puanım: 8,5/10
I/O Portları
Kasa 2 adet USB 3.0, birer adet jak girişi, bir adet LED duğmesi ve Angel LED`li acma tuşuna sahipti. Fan hız kontrolcu, kart okuyucu, Type-C Gen2 portu ve ışıklı USB cercevelerine sahip olması iyi olurdu. Puanım: 8/10
Genel Değerlendirme
Pure Steel RGB, 350TL altında bulursanız alabileceğiniz en iyi kasalardan biri. Bu fiyat bandında rakipleri Deep Cool Earlkase, Corsair Spec-Delta ve Phanteks P350X olabilir, ama bu kasa bence onlardan ustun. Ben beğendim, size de tavsiye ederim. Verdiğim 270TL`nin karşılığını aldığımı duşunuyorum.