Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Genel olarak iyi bir monitor. Aklıma takılan tek şey, ekranın sol ortasında bazen bir piksel (o anki goruntunun ne olduğu fark etmeksizin) yeşile donuyor. Ekranın o kısmına dokunmamla birlikte o pixel duzeliyor. Sebebini anlamadım. Yine de bu sorunu bu modeldeki butun monitorlere atfetmeden once, kutusu acılmış bir urun aldığımı soylememde fayda var. Ama onun dışında her şey iyi. Renkler uygun, kontrast (bu fiyata bir TN panelde olacağı kadar) iyi, ghosting de oldukca minimal. İz bırakmıyor. Cercevesi ki misine kalın gelebilir ama beni rahatsız etmedi. TN panel, duz ekran, 75Hz bir monitor bakıyorsanız, aradığınız monitor bu. Fazla uzağa gitmeyin.
Bir de coğu mağaza, gorsellerinde VP248GQL modelini kullanıyor. Yani yukarı aşağı oynayabiliyor. Fakat sattıkları urun genelde VP248GQ. Yani yukarı aşağı hareket etmiyor. Ama one arkaya bukebiliyorsunuz, onda bir sorun yok. Eğer sizin icin yukarı aşağı oynaması onemliyse, mağazaya hangi model olduğunu sormayı unutmayın.
Bu sitenin moderatorlerine bayılıyorum. "Kimisine" yazıyorum, "ki misine" olarak duzeltiyorlar

Harikasınız, aynen devam