12V hatlarından, 744 W'a kadar guc sağlayabiliyor bu PSU. En guncel işlemci ve ekran kartlı sisteme fazlasıyla yeterli guc sağlayacaktır. Moduler yapıda olması iyi bence, kullanmadığın kabloları takmıyorsun sisteme. Yeni grup duzenlemesi olan LLC ve dc-dc donuşturuculer, %100 105° japon kapasitorler, sleeve bearing yerine cift bilyalı fan mevcut.
Verimlilik oranı 80+ Gold sertifikasına sahip. %80'in ustunde verimlilik sağlayabiliyor. Japon uretimi kondansator kullanılmış, araştırdığım kadarıyla bu tip kondansator kullanımı demek, uzun omurlu bir PSU demek.
140MM fana sahip ve guc kaynağının sıcaklığına gore donuş hızını ayarlayabiliyor. Moduler kablolar duzleştirilmiş benim hoşuma gitti. Kısaca bence alınır.
Birkac yerde gordum PSU'dan ses geliyor diye ben stres testi yaptım 30 dk boyunca PSU'dan gelen ses falan yok. Normal bir şekilde calışmaya devam etti. Ayrıca arkadaşlar siz Corsair vs serisinden gelen sesi gorseniz, ona ne diyeceksiniz bilemem.

Обзор блока питания Gigabyte GP-G750H мощностью 750 Вт. Доступное золото Рано или поздно производители основных комплектующих переходят к производству остального вида «железа» или периферийных устройств. Бывает даже наоборот, когда разработчик оригинальных манипуляторов начинает пробовать свои силы в мобильном сегменте или на рынке игровых...
www.overclockers.ua
Gigabyte gets back into PSU business; new 80+ Gold series by CWT spotted Gigabyte used to have a few hot PSU lines several years ago - not only because of pure performance and build quality, but also thanks to original ideas. For example, they already had units with software monitoring capability back in 2007, way before it got so popular as it is now. They weren't...

@MR-2 adlı arkadaşta başka bir detay vermiş. ' Buraya bakın. Eğer sisteminizi uzun sure oyun oynamak icin kullanıyorsanız ve sisteminiz orta seviye bir sistemse tier c den kotusunu almam. Biraz dedikleri şeyde abartı var ama sıralaması hic de kotu değil. '
PSU Tier List rev. 14.8 PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...

Ayrıca yardımları icin @berhan. ve @ali Rιza adlı arkadaşa teşekkurler. Eklemek istediğiniz bir şey var ise siz de soyleyebilirsiniz.