Fsh yuksek olanlar bakin lutfen !!!!
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Fsh yuksek olanlar bakin lutfen !!!!
-
23-09-2022, 13:30:53Arkadaslar Merhaba suan uzuntuden mahvoldum bana bir akıl verin . 10 aydır cocuk deniyoruz olmadı 6 ay evvel duşuk yapıyorum sanıp doktora gittik hormon testleri yapıldı prolaktin yuksekti diğerleri iyiydi sonra bir daha gitmedim. Bu surede bebek olmayınca 2 ay once tekrar gittim yine hormon bakıldı prolaktin yuksekti diğerleri icin bişey demedi doktor o ay ilk kez dostinex kullanmaya basladim ve klomen ile catlatma ignesi vuruldum sonuc olumsuz sonra sağ yumurta da kist olduğunu soyledi doktor ve gecen ay fsh 14 cıkmış dedi yuksek dedi ki hic bahsetmemiŞti neyse bu ay sadece primolut n verdi ictim 3 gun sonra regl oldum hormon verdim yine dun prolaktin bayagi duşmuş ama bukez fsh 27 olmuş hastanenin calışma aralığı 0-134 diyor bu durumda cok mu yuksek . Sitelerde 10 un ustunde olmamalı hatta 25 ustunde olanlar tup bebek yapılamaz diyor ya kafam allak bullak 14 e yuksek diyen doktor 27 ye ne der carşamba goruncem şimdi anne olamayacakmiyim bu ne yaa cok uzuluyorum stresden mi oldu acaba kist ten mi bilemedim . Benim gibi olanlar ne olurrr yazın ne olur