Merhaba, iyi forumlar.
Bu hafta sipariş ettiğim bilgisayarı yazıyorum arkadaşlar. Nasıl sizce? Kesintisiz guc kaynağı, kulaklık, klavye vs. de sipariş ettiğim icin aşağı yukarı 4000 TL'ye denk geldi.
Anakart : MSI H170 Gaming M3 İşlemci : i5 6500 Ekran Kartı: RX480 Sapphire 8GB Nitro+ Bellek : Kingston 2133 MHz DDR4 8GBx2 SSD: Samsung Evo 750 240GB SATA 3.0 Kasa : Zalman Z3 Plus + 600W dahili PSU Monitor : ViewSonic 24 inch Freesync 75HZ VX2457
Anakartımın yuksek hızlı SSD desteklediğini biliyorum. Aldığım SSD'yi sata 3 portuna bağlamak durumundayım ve anakartımın bana verdiği ozelliklerden pek yararlanamayacağım gibi duruyor. Cunku m2 sata olup da yuksek hızlı SSD'ler oldukca pahalı, belki ileride yaparım.
Bir de sorum var izninizle. Ekran kartı ve monitorumu display port ile bağlamam gerekiyor freesync ozelliğinden yararlanabilmek icin. Bu kablonun Turkiye'de yerli ureticileri var. Ancak cok iyi yorumlar okumadım. Nasıl yapmalıyım sizce bu olayı?
Genel olarak sistemi fiyat/performans olarak değerlendirirseniz memnun olurum, teşekkurler.
[Alındı] RX480 ve i5 6500 sistem
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- [Alındı] RX480 ve i5 6500 sistem