Size birkac aydır kullandığım Redmi Airdots kulaklık ile yaşadığım deneyimleri aktaracağım.
Kulaklık muzik performansı icin cokta kotu sayılmaz. Fakat sesi sona cektiğinizde tiz sesler rahatsız edici olmaya başlayabiliyor. Ben bir bass hastası olduğumdan dolayı bassları cok yeterli gelmedi. Fakat bazı şarkılarda verdiği bass performansı beni tatmin etti, şarkıdan şarkıya değişebiliyor. Fakat genel olarak bassı daha fazla hissetmek icin kulağıma bastırdım. Eğer normal bir kullanıcı iseniz oldukca yeterli gelecektir. Oyun oynamaya uygun bir kulaklık olduğu soyleyemez. Aradaki gecikme farkından dolayı iyi bir performans alamazsınız. Ayrıca %70 ses seviyesinden sonra dışarı ses verebiliyor.
Sarj konusunda ise gayet memnunum. Gunluk 2-3 saat kullanım ile 3-4 gunde bir sarj edince yeterli geliyordu bana.
Gorunuş konusunda ise oldukca memnunum. Siyah renkte olması hoşuma gitti. Ayrıca kucuk olduğu icin kulağın icine tam oturuyor, kulakla butun duruyor.
Kutusunun kapağı şu sıralar gevşedi. İlk aldığımdaki gibi istediğim yukseklikte bırakınca durmuyor, kapanıyor. Ayrıca kullandıkca uzerindeki mat goruntu gitgide kendini parlak bir goruntuye bıraktı.
Redmi Airdots kullanıcı deneyimi
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Redmi Airdots kullanıcı deneyimi