Evet arkadaşlar cok arada kalarak kulaklık aldığım icin, diğer arada kalan arkadaşlara rahatlık olsun diye inceleme yapmaya karar verdim. Bir de cok işim yoktu o yuzden .Kulaklığı malzeme kalitesi, konfor, oyun performansı, muzik performansı ve kullanılabilirlik olarak kendimce detaylı bir şekilde puanlama ile değerlendirerek sizlere yararlı bir inceleme olacağını umuyorum.
Malzeme kalitesi 8.5/10.

Arkadaşlar dışardan baktığınızda, plastik govdesi hic plastik gibi durmuyor. İnanılmaz kaliteli ve şık duruyor ancak 1.5 puan kırmamın sebebi ah o donen başlıkların bağlantı yeri... 90 derece bir yone donerken 45 Derece'de diğer yone doğru donebilmesi inanın kırılayacak diye korku hissiyatı veriyor.
Ama kulaklığın geri kalan bolumleri gerek kafa ustu sungerlerinin inanılmaz rahatlığı, gerek metal kaydırma aksanı cok kaliteli. Kullanırken cok değil ama genede dikkat edilmeli.
Konfor: Kesinlikle 9.9/10.

Arkadaşlar kulaklığı 5-6 saat belki 1-2 defa 5'er dakika boynuma indirecek şekilde taktım, inanın 0 rahatsızlık hissettim. Gerek kulağımı tam olarak icine alması, gerek kulağımın icindeki temassız bir şekilde boş kalması inanılmaz rahat yav. Resmen icinde halay cekiyor kulağım ancak hicbir şekildede yer sorunu yaşamıyor. He şimdi neden 9.9 verdinde 10 vermedin. Oda kafa ayarı yaparken bir tık alışma surecinin uzunluğu diyelim. Ancak 0 problem inanın.
Ses performansı: 8.5/10.

Evet arkadaşlar ses performansına gelelim. Muzik icinde, oyun icinde X570 serisi kaliteli bir anakartım olmasına rağmen kendi Jak'ı ile taktığımda ses gucu olarak cok fazla bir şey alamadım acıkcası. Ancak kendi ses kartına bağladığımda ve yazılımı uzerinden ayarlarımı yaptığımda inanılmaz bir ses ile karşılaştım gercekten. Sitesinde 95 db yazmışlar ancak kesinlikle 95 falan değil, yani 110 belki biraz daha ustu diyebilirim. Asıl konumuza gelirsek neden 8.5 verdim. Arkadaşlar bircok insan kulaklığı alır, tak calıştır hesabı hemen kullandığı uygulamada ya da oynadığı oyunda adapte olup ona gore kendini ayarlamasını ister. Bu kulaklıkta yazılımına girip doğru ayarları yapmazsanız eğer, kulağınıza belli bir sure sonra ses sıkıntı vermeye başlıyor maalesef. Eq ayarlarını bilmeniz ve ona gore ayarlar cekmeniz gerekebilir.
Muzik performansı: 9/10.

Arkadaşlar muzik olarak bas, tiz ve midler hakkında yorum yapacağım kendimce. Pop muziklerde doğru ayarlarla gercekten cok guzel bir bas hissediyorsunuz. Ama bu bas sizi alıp hayallerinizdeki super kahraman yapıp gaza getirip oturduğunuz yerden sıcratmıyor maalesef. Yani bangır bangır beyninizde hissedemiyorsunuz diyelim. Mid ve tizler inanılmaz temiz yani bir şarkıda hicbir ses diğerinin ustune cıkmıyor. Cok akıcı ve temiz muzikler dinleyebiliyorsunuz ve kulağınız buna karşı herhangi bir reaksiyon veya rahatsızlık hissi vermiyor. Ama genede bas gucunu birtık hissetmek isterdim, sonucta genciz yav şoyle cıstak cıstak dinleyelim dimi.
Kullanılabilirlik 10/10.

Abi bu oyuncu kulaklığımı ya? Sorusunu cok sık alabiliceğiniz bir kulaklık.Arkadaşlar kulaklık sade ve şık tasarımı sağ olsun hic ben oyuncu kulaklığıyım diye sırıtmıyor. Cok rahatlıkla toplu taşımalarda veya insan icinde gunluk kullanıma musait. Bu yuzden bu kulaklığı alırsanız dışarıda kullanmak icin herhangi bir alternatif aramanıza gerek kalmayacaktır. Taşıma icinde inanılmaz rahat, kıvırıp cantanıza koyup seyahat edebilirsiniz.

Son sozlere gelirsek artı ve eksilerini yazmama gerek yok zaten incelerken kendime yazabildiğimi duşunuyorum. Yorumları yaparken diğer kullandığım kulaklıkları da dikkate alarak değerlendirdim. Bunlar; -SteelSeries Arctis 3.
-Corsair HS50.
-HyperX Cloud 2.
Fiyatına inanılmaz değer mukemmel bir urun arkadaşlar, eğer kulaklıklar arasında kaldıysanız ki ben Cloud Alpha ile MH752 arasında kalmıştım. Cok iyi bir tercih yaptığımı duşunuyorum. He bu demek değil diğer kulaklık kotu kullanmadığım icin bilemem sadece kendimce bir yorum yaptım. Umarım yorumlarımla işinize yarar bir inceleme yapmışımdır. Sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya calışırım. Okuduğunuz icin teşekkur ederim.