Arkadaşlar başlangıc icin 25 tlden 5 adet amazon hesabı alınacaktır. Sonrasında ise surekli 30 arlı hesap alımı yapılacaktır.
Kendilerine mining icin limitsiz hesap denemeleri yapıp ta işlerine yaramayan hesapları satmak icin ekleyen dolandırıcılar uzak dursun.
Amazon buyuk bir şirket ve gelişmiş bir algoritması var. Bir amazon hesabını siz kalkıp ta telefon doğrulama sistemlerinden acarsanız o hesap patlar, aynı ip den 2 amazon hesabı ya hic acamazsınız yada en fazla 1 hafta gider, cerez temizliği yapmadan amazin hesabı acarsanız hesaplar patlar, bir adet gercek telefondan 2 amazon hesabı acarsanız yine patlar. Youtubeden 2 msj 2 cağrı 4 kanal doğrularsınız ve sıkıntı cıkmaz ama 1 telefondan 2 hesap acarsanız o aws ler patlar, 1 sanal karttan 2 adet amazon hesap acamazsınız izin vermez, kalitesiz sanal kartlardan amazon hesabı acarsanız o hesap patlar ve hatta gercek banka sanal kartları dahi kullansanız o bankanın sanal kartları mimlemiş ise hesap yine patlar.
Sağlam bir aws hesabı acmak icin gunluk 300 euro gelirli yt kanalınızı adsenseye baglarken nasıl ozel gosteriyor ve temiz calışıyorsanız o derece ozenli olmak gerekir.
Biz kendi hesaplarımızı kendimiz acabiliyoruz fakat malesef yoğunluktan ilgilenemiyoruz. Ancak cok sıkıntılı durumlarda mecbur zaman ayırmak durumunda kalıyoruz.
Şimdi arkadaşlar yukarıda az cok bilgi verdim. Bu işi uzun suredir yapan surekli kendini yenileyen temiz titiz calışan ve durust arkadaşlar ile surekli calışılacaktır.
Merak edenler olur ise mining ile hic uğraşmadım ve uğraşmıyorum. Kendi ozel youtube sistemim icin kullaniyorum.
Amazon hesaplar icin kıstaslarımız;
Micro olarak en az 15 vps lik limit olmalı.
Her lokasyondan 4 vps genelde cabuk patladığı icin tek lokasyondan 15 vps tercih sebebidir ki zaten hesapların uzun sureli olması icin biz 10 adetten fazla acmıyoruz.
Hesaplar en az 2 ay gitmelidir.
Şimdi soyle bir durumda var, bu hesaplar kullanıma bağlı olarak 1 gundede patlayabilir, evet doğru fakat duşunun ki 1 youtube kanalınız var o kanala o vps den gunde 3 defa girip reklam arası acıyorsunuz veya adsense hesabınıza girip ara sıra kontrol ediyorsunuz. Hesaplardaki yapılan işlemin en buyuğu bunlardır ve bizim actığımız hesaplar 4 ay gitmektedir.
Işını duzgun yapan durust arkadaşlar iletişime gecerse memnun oluruz.
NOT: Hesaplar sağlam ve sorunsuz olduğunda fiyatı 50 tlye kadar sabitleyeceğiz.
Konu mobilden acıldı.
AWS- Surekli alım yapılacaktır
Sanal Sunucu0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Domain & Sunucu & Web Hosting
- Sanal Sunucu
- AWS- Surekli alım yapılacaktır