Urun yeterli ağırlıkta. Cok ağır mı bilemem onceki kullandığım kasa bildiğin tenekeden yapıldığı icin cok ağırdı. Kasanın yuksekliği oldukca fazla. Dolabın icine koyacaklar varsa dolap olcusunu almadan kasayı sipariş etmesin. 52 CM oldukca yuksek bir değer. Uzunluğu 41 CM olması gerekiyordu. Kasa ilk geldiğinde enine kucuk geldi ama sonra gozum alıştı.
Işıklari sabit RGB. Surekli renk değiştiren RGB turunden değil. Kasa 4 adet fan ile birlikte geliyor. İster 3 pin, ister MOLEX ile bağlayabilirsiniz. Kasaya ek olarak 2 adet PSU cover uzerine, 2 adet ust kısma olmak uzere toplam 8 adet fan ile kullanabiliyorsunuz. Oldukca iyi bir fan değeri kasa icin. Zaten kasa oldukca iyi hava akışı var gibi duruyor. Onu deneyimledikce goreceğim. On tarafta 360 MM toz filtresi var. Ancak bu filtre kasanın icinden sokuluyor. On panele koymamışlar. Bence biraz kotu bu cunku kablo trafiğini iyi yapamazsan toz filtresini iceriden cıkarmak zor oluyor. Ust kısımda da 280 MM toz filtresi var yine aynı şekilde. Kasanın alt kısmında da toz filtresi var PSU'nun tam altında.
-Kasanın fanları oldukca sessiz. MOLEX ile bağladığım halde tam devirde cok az ses duyuluyor. 2 metre ileriye gidince ses duyulmuyor.
-Kablolaması harika. Tertemiz bir kablolama yaptım cunku cok fazla boşluk var ve size imkan veriyor temiz gozukmesi icin.
-Ekran kartı yuvası icin slotları kırmak gerekiyor maalesef. Ancak vidaları tek tek sıkmaya gerek yok. Orada bulunan butun slotları tutan tek bir parmak vida var. Onu sıkmak yetiyor.
Slotları kırmak yerine vidalamak olsa daha iyi olurdu ama diğer yandan tek bir vida ile hepsini sabitlemek diğer sorunu biraz orttu benim gozumde.
-RGB ışıkları guzel. Değişse iyi olurdu ama 363 TL'lik bir kasadan her şeyi beklememek gerek. Bu butcede F/P daha onemli.
Kasanın Artıları;
1- Fixed RGB, kaliteli ve sessiz fanlar.
2- Hava akışı gayet guzel.
3- Toz filtresi yeterli ve mıknatıslı.
4- On panel bağlantıları sağlam. Acma kapama tuşları gayet oturaklı.
Kasanın Eksileri;
1- Fanlar anakart ile senkronize olan RGB olabilirdi.
2- HDD yuvası biraz dardı. HDD takmak oldukca zorladı. Elim buyuk olduğu icin tam sığmadı araya.
3- Bana gore eksi değil cunku dolap icine koyarak kullanmıyorum ama boyu fazla yuksek. 52 CM kasa nedir yahu?
Sormak istediklerinizi aşağıya bekliyorum. Fotoğrafları yarın ekleyeceğim. İyi forumlar.
Resimleri flaşla cektiğim icin cam şeffaf gozukmuş ama gercekte koyu baya. Zaten temperli cam var.