Oncelikle bilgisayarın ana ozelliklerinden gorunuşunden ve klavyesinden bahsedelim. Bilgisayarın temel bileşenlerinden olan işlemcisi İntel Core i5 6200U overclock ile 2.8 GHz'ye kadar cıkabilen bir cihaz. Bilgisayarın sağ tarafında bir DVD okuyucu yazıcısı var. Stok olarak 4GB RAM ile geliyor ancak ben sipariş verdiğim site tarafından bilgisayara monte edilmiş 8GB RAM ile aldım. 1TB HDD bulunuyor ve hoparlorlerinin de guclu ses verdiğini soyleyebilirim. Bataryası pek tatmin etmiyor ama idare eder derecede. Gelelim performansa şimdiye kadar oynadığım CS:GO oyununda burun seceneklerin hepsi en yuksekte olduğu halde 55 60 FPS'in altına inmedi. Gunluk işlerde bilgisayar cok iyi diyebilirim. Genel olarak ekran kartı guzel iş cıkartıyor. Ancak pile takılı değilken oyunlarda performansı 30 40 FPS'e kadar duşebiliyor. Ayrıca HDD'den yuksek olmasa da ufak ufak cızırtılar geliyor bu modelde sanırım boyle bir hata soz konusu ama ben pek dert etmedim acıkcası cunku pek fazla duyulmuyor. Simsiyah bir klavye tuş takımının altındaki celik goruntusu benim cok hoşuma gitti acıkcası. Bana gelen modelde touchpadin sağ alt tarafı biraz ustte duruyor ancak buda benim icin problem değil. Sanırım PC'nin daha yeni olmasından kaynaklı ki bilgisayar hic ısınmıyor diyebilirim şimdiye kadar sadece 1 kere ısındığını hissettim o da wasd tuşlarının olduğu yerde elim cok uzun sure kaldı diyedir muhtemelen. Bilgisayar calışırken tuş takımlarının altından hafif soğuk bir esinti geliyor bu ozellik de gayet guzel bence Guc ve HDD ışıkları bilgisayarın sağ tarafında konumlandırılmış. 3 adet USB portu bulunuyor + HDMI, ethernet, kulaklık SD kart girişi var. İsterseniz eksilerini yazayım;
Eksileri;
HDD'den duşuk de olsa ses geliyor (cızırtı).
Bilgisayar size ilk geldiğinde freeDos olarak geliyor coğu sitede.
Batarya suresi tatmin edici değil.
Ekranın arkasında bulunan celik kasa parmak izi tutuyor.
Benim şimdilik soyleyeceklerim bu kadar merak ettiğiniz şeyler varsa bu konu altına yazarsanız elimden geldiğince cevaplamaya calışacağım. İyi forumlar.