- Overclock yapmayı bilmiyorum.
- Monitorun hoparlorunden dip sesine benzer bir ses geliyor.
- Oyunda FPS dalgalanmaları oluyor. Bunun sebebi 1080p cozunurluk ekrana GTX1070 almam sanırım. Bunu DSR ile aşarım sanıyordum fakar DSR cok tutarsız calışıyor ve oynama keyfimi duşuruyor diyebilirim.
Sistemi Vatan Bilgisayar'dan topladım. Normalde Sinerji'den toplayacaktım fakat ufak bir sorun yaşadık. Aynı zamanda taksitli alacaktım zaten hemen hemen aynı fiyata denk geliyordu. Sistem toplamda 6380 liraya mal oldu.
MSI GTX 1070 Ekran Kartı Intel i5 6600k Skylike İşlemci Asus VG248QE Monitor Corsair H100i Sıvı Soğutma Cooler Master GM650w Guc Kaynağı Asus Z170 Pro Gaming Anakart Zalman z9 Neo Kasa Samsung 750 Evo 250GB SSD Corsair Vengeance Lpx 16gb (2x8) 2400mhz Bellek
Cok fazla oyun oynama şansım olmadı. Ortalama 3. haftasındayım sistemin. Denediğim en ağır oyun full+full Batman Arkham City oldu. Ortalama 100 civarı, Min. ise 49FPS'ye kadar duştu. Lol, CS:GO gibi oyunlarda zaten 144FPS'yi akıcı şekilde oynayabiliyorum. Witcher 2 yine ortalama 100FPS verdi diyebilirim. Yakında belki denemeleri video şeklinde yapabilirim ama halihazırda hemen hemen aynı sistemle başka bir arkadaş zaten denemeler yaptığı icin belki oynamadığı oyunları deneyebilirim. Kendi capımda F/P'da başarılı olduğuna inandığım 5-6 yıl idare edebileceğini duşunduğum bir sistem yaptığıma inanıyorum. Aklınıza herhangi bir şey takıldıysa bana sorabilirsiniz. İyi forumlar.