AOC 24G2U 24'' 1ms 144Hz FHD FreeSync IPS Gaming Monitor 1ms, 144Hz, FHD, FreeSync, Cercevesiz Tasarım
Selamlar arkadaşlar bir suredir kullandığım AOC 24G2U 144Hz 1ms monitorume dair deneyimlerim şunlar:
Konfor olarak cok tatmin edici. Kendi hoparloru beni uzmedi yani laf olsun diye konmuş bir hoparlor değil. Hoparlorun yoksa seni idare eder duzeyinde. USB girişlerini her ne kadar kullanmasam da varlığından memnunum. Hareket kabiliyeti cok cok yeterli. Aşırı memnunum. Goruntu olarak 144Hz deneyimi guzel bir olay helede 60 Hz'den gecince. Panel olarak IPS olması muazzam. Ustune basa basa soyluyorum arkadaşlar oyunları profesyonel duzeyde oynamıyorsanız ve butceniz yetiyorsa IPS panel tercih etmemezlik yapmayın derim. Gaming monitor olduğu icin monitor ayarları tatmin edici, istedeğiniz şekilde goruntu ayarı yapabilirsiniz. Tabiki ben bu monitorun her şeyini sevemedim. Estetik olarak cok iyiken malzeme kalitesi olarak guven vermiyor, hatta hic guvenim yok her an bir yerine bir şey olacakmış gibi. Yani her bir yerini sağlam yapmışlar diyemem. Kullanırken bir tık dikkat ediyorum. Genel olarak bir puan verecek olsam 10 uzerinden 7.5-8 verirdim. NOT: İlk inceleme yazım olduğu icin biraz amator olmuş olabilir, bir yanlışım varsa affedin lutfen.