Şayet APU Sistem alacaksanız bu deneyimlerimi aktardığım yazı tam size hitap eder nitelikte. Baştan belirtmeliyim ki bu yazdıklarım benim 1 aylık deneyimlerimin sonucudur.

Ben orta halli bir vatandaş olarak Skyrim, CS:GO, Fallout gibi oyunları Medium ayarlarda calıştırabilecek bir sistem arıyordum. Bunun icinde herkes gibi careyi APU sistemlerde bularak Ryzen 2200G, B350 konfigurasyonunda bir sistem topladım. İleri de upgrade etmek istediğim icinse 500W bir PSU taktım. Bilgisayarımı kurdum, butun driverları yukledim APU'yu 1100MHz'ye, CPU'yu ise 3.7GHz'ye overclockladım. Ve derhal sistemimi test etmek icin CS:GO'ya girdim. En duşuk ayarlarda, 4:3 cozunurlukte aldığım FPS değeri 100-150 arasındaydı. CS:GO'ya gelen Update'ler neticesinde FPS'in bu kadar duşuk olduğunu duşundum ve şansımı Skyrim'de denedim. 2015'den beri doğru duzgun Update almayan bu oyunda dahi medium ayarlarda aldığım FPS değeri 45-50'ydi. 1 ay boyle gitti ve sonunda kafama tak ederek sistemi sattım. Zira bu sistem neredeyse her oyunda beni husrana uğratmıştı. Siz siz olun APU sistemlerden medet ummayın. Bu yazıyı bir amme hizmeti yapmak icin yazıyorum. Umarım faydalı olmuştur iyi gunler.