Merhaba kızlar,hemen hemen 1 yıldır girmemişim, bu gece birden aklıma duştu,benim durumumda olanlara belki umut olur diye yazayım istedim. Durumumdan haberdar olmak isteyenler onceden actığım konuları okuyabilirler. Cok şukur benim de bir meleğim var artık.. ilk tup bebek denememde rabbim beni geri cevirmedi. Cok zorlu bir surecti,vurulan onca iğne,olacakmı umudu,ya olmazsa endişesi, iğnelerin vermiş olduğu hormon patlamasıyla arttı gitti tum duygular. Ama cok şukur şu an 3 aylık dunya guzeli bir oğlum var,rabbim tum isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin ve hepimizin evlaadını da bizlere bağışlasın. Demem o ki umudunuzu sakın yitirmeyin, guzel haberlerinizi bekliyorum ben.. şimdi gelelim o surece, benim 9 adet yumurtam toplandı ve 6 tanesi dollenip kaliteli embriyo elde edildi. 2 tane embriyo transfer edildi ama sadece guzeller guzeli oğlum bana tutundu. Peki ben transferden sonra bebeğim bana tutunsun diye neler yaptım, oncelikle tam 12 gun lavabo ihtiyacım dışında hic ayağa kalkmadım,oturmadım bile,hep sırt ustu uzandım. Yemeğim bile yatağıma geldi diyebilirim, 1 yıl olduğu icin tam detayları hatırlayamıyorum ama hergun bir avuc kavrulmamış kabak cekirdeği yediğimi hatırlıyorum, iyi geldiğini okumuştum biyerlerden. Avakado tuketmeye calıştım( tadını hic sevmesem de bebeğim benimle kalsın diye yemeye calıştım) normalde 12. Gun doktoruma gidecektim ve testi onlar yapacaktı ama dayanmak ne mumkun, ben ki adet her ay adet gunum gelmeden 3 gun once test yapardım,bunu mu beklicektim. Transferden tam 7 gun sonra erken gebelik testini yaptım, başta bişey cıkmadı,sonra yine biyerden okuduğum bilgiyle biraz bekledim ve o da ne,yaklaşık olarak 10 dk sonra cok cok hafif bir cizgi belirdi sanki,yanılıyormuyum acaba dedim, gormek istediğim icin beynim mi uyduruyor dedim. Ama halimi gorseniz flaşla falan bakıyorum. Tabi emin olamadım. Sonra ertesi gun bidaha,ertesi gun bidaha, ertesi gun tekrar derken git gide beliren ikinci cizgi

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

artık evdekinde cizgiyi goruyorum ama hala cok net değil ve ben umudum beni deli etse de sakin kalmaya calışıyorum. Ama kimseye de bişey soylemiyorum,sabredemedim diye kızarlar bir de ya yoksa diye. Tam 10. Cu gun tup bebek merkezine değil de başka bir hastaneye giderek gebelik testi yaptırmak istediğimi soyledim,kanımı verdim 2 saate yakın bekledim orda,eve donemiyorum,zaman gecmiyor,yapayalnızım. Tek başıma bekledim sanarken 2 saat sonra sonucu bir aldım ki değerim 20

yani oğlumla birlikte beklemişim orda sonucumu

doktora gosterin dediler,gerek yok dedim cunku ben adetime gunler kala kanda gebelik testini de az yaptırmadım maalesef,bu sebeple biliyordum ki hamileyim.. biliyordum ki onceden defalarca yaptığım testlerimde hep 0,1 cıkab değerim 20 cıkıyorsa yavrum bana tutunmuş.. Kızlar nasıl bişey biliyormusunuz, arabaya bindim ve evimin yolunu unuttum,nasıl guluyorum ama gozlerimden yaş aka aka,ben hamileyim diye bağırıyorum.. elim karnımda, aklım gitmiş başımdan.. Sonra herkese mujdeyi verdim tabi,tup bebek merkezine gittiğimde onlar daha testi yapmadan ben hamileyim dedim

ama nasıl bir psikoloji,herkese soylemek istiyordum hamile olduğumu,anne olacağımı.. gormemiş hamile kalmış misali

gormemiştim ama ne yapayım,nasıl bir hasret,nasıl bir gormeden sevgi,tarifi yoktu.. şimdi daha da tarifsiz, kokusunu cekiyorum cennet boyle mi kokuykr diyorum. Yine cok uzattım

sonrasını gebelik surecimi de yazacam daha ama o da başka bir konuda artık

Demem o ki tum dualarım hepinize, İsteyen ve hakeden herkes,icinde gercekten cocuk sevgisi ve ozlemi talıyan vicdan sahibi herkes anne olur umarım.. hepinize sevgiler