JWIN X17U 2.1 SPEAKER fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da JWIN X17U 2.1 SPEAKER fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com

Arkadaşlar daha detaylı bir inceleme yapacağım ama ilk deneyimlerimi aktarmak istiyorum sizlere. Yukarıda gorduğunuz 2+1 hoparlor markasını hep duymuştum fakat hic yanaşmamıştım Bugun Vatan'a gittim. Aklımdaki hoparlorler; Z211, Z213, MD X15 idi. Orada ses denemelerini yaptım. (MD-X15 haric cunku yoktu ) Logitech'lerden istediğim sesi alamadığıma ben bile inanamadım Sonra gozum ucuz ama buyuk olan jwın X17U hoparlore takıldı. Onu da denedim ve 2+1 olmasına rağmen bayağı iyiydi. Zaten dener denemez tamam bu dedim aldım Neyse, eve getirdiğim gibi actım kutuyu ve kurdum canavarı. once telefonda denemiştim bass ayarı olsun RCA kabloları ile bağlanması olsun istediğim ozelliklerdi. Son ses verdim hem bassı hem de komple sesi. Bass sonda olduğu zaman sanki biraz tizleri yutuyor gibime geldi ama televizyona da taktım ve odada buyuduğu icin daha bir temiz geldi sesler. Televizyona zaten takılı olan mikado MD-555 hoparloru ile karşılaştırdım. (Kendisi 5+1 hoparlor ama ev sinema sistemi olduğu icin uydu hoparlorleri orta derecedeki frekansları daha iyi verebiliyor, bass ise daha cok film efekti olan derin sesleri daha iyi verebiliyor. Ama sevmediğim yanı odanın sadece kenarları ve ortasında iyi bass duyabiliyorsunuz, ses sona alınınca bozulma oluyor feci şekilde. (Zaten hoparlor bayağı yaşlı o yuzden ona da hak veriyorum ) JWIN X17U; son seste bozulma yapmadı, bassı az bir şey kıstığımızda tizler de cok rahat duyulmaya başladı, ayrıca bass hoparloru tok hoparlor. Yani muzik icin bir sistem, daha cok şarkılarda bassları iyi vuruyor. (MD-555 muzikte pek iyi değil şu an Yaş itibarı ile boğuluyor, vurunca hissedilmiyor falan) ha unutmadan USB ve micro SD kart girişleri de mevcut. Yani bu fiyata muazzam bir sistem diyebilirim. Kesinlikle reklam yapmıyorum, sadece kendi deneyimlerimi yapıyorum haberiniz ola İyi sosyaller. Takipte kalın, detaylı bir incelemesini onumuzdeki haftaya kadar yazarım.