Herkese merhaba;
Hep tıbbi bilgiler istiyoruz birbirimizden ve verdiğimiz psikolojik savaşı (evet bana gore tam bir savaş bu tedavi sureci artık) es geciyoruz coğunlukla.
2 negatifim var ucuncu transfer icin gecici menapozdayım şu an şubatta transfer hazırlığına başlayacağız.
Ancak ben artık tukendiğimi hic birşeyden zevk almadığımı hissediyorum.surekli yatmak istiyorum işe gitmek istemiyorum sosyal aktivitelerden kacınıyorum.cocuk konusunu soracaklar diye değil gercekten icimden gelmiyor artık coğu şey.tabi antidepresanda kullanamıyoruz bu surecte.
Sizler nasıl baş ediyorsunuz ??
Ozellikle de tekrarlayan başarısızlıkları olan arkadaşlara soruyorum cunku ilk negatifimden bu yana her olumsuz durumda daha da kotu oldum
Şimdi yine negatif olursa maddi manevi tukenme noktasındayım diye her zamankinden daha cok korkuyorum ve stres yapıyorum.
Benimle baş etme yontemlerinizi paylaşın lutfen
Bir de surekli acaba o da yapılsa mıydı bu da olsamıydı diye duşunmek de cok yoruyor en az pozitif olacak mı diye duşunmek kadar o yuzden burayı ne kadar seversem seveyim acaba transfere kadar artık girmesem mi bile diyorum surekli aklımdan atmamaya sebep oluyor gibi geliyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var
Ve son olarak bebeğimize kavuşup yaşadığımız herşeyi unuttuğumuz o gunlerin gelmesini diliyorum hepimiz icin