Yapması ise cok basit, herhangi bir AVM'den sinek tulu almalısınız. Eğer metre ile veriyorlarsa 1 metre yeterli olacaktır. 1.5 metre sinek tulunu 10 TL'ye aldım. Sonrasında gerekli olan malzemeler yapıştırıcı, mumkunse Japon yapıştırıcısı olsun ancak fark etmez sağlam bir yapıştırıcı dahi işinizi gorecektir.
Kasanızın panelini cıkartın, onunde cam veya plastik olacaktır. Bunu vidalar ile zorlarsanız cıkarabilirsiniz. Ancak herkeste aynı cıkmıyor, benim kasamda sert bir bant kullanılmış ki cok iyi tutuyordu.
Camı veya plastiği cıkardıktan sonra sinek tulu ile paneli kapatın. Belirli bir miktar fazlalık bırakarak makasla kesin. Sonrasında fazlalık kısımlarla beraber panel kısmının ıcıne yerlestırın. On yuzeye yapmanız en iyisi olacaktır. Sonrasında cıkarın buyuk ihtimalle şeklini alacaktır. Yapıştırıcıyı surup duzgun bir şekilde yerleştirin ve 5 dakika bekletin. Sinek tulu beyaz renkti ben pek sevmediğim icin boyadım. Tabii ilk defa boyle bir şey yaptım, cok iyi olmadı evet ancak benim amacım en iyi goruntu değil, en iyi hava akışını sağlamasıydı.
Kasanın onceki hali,
Evet biraz yan kısımlar kotu olsa da hızlı bir şekilde yaptım. Siz yaparken zamanınız olursa veya uğraşmak isterseniz daha duzgun yapabilirsiniz.
Maske onemli
Evet şimdi boyama işlemlerindeki fotoğrafları atayım.
Biraz sarı renk verdim ki havalı dursun
Her şeyi yaptıktan sonraki hali,
Şimdi sıcaklık değerlerine gecelim.
Euro Truck Simulator 2, Yaklaşık 30 dakika oynadım.
BF1 (Single), yaklaşık 1 saat oynadım.
The Division 2, yaklaşık 45-50 dakika oyun sonucu birkac fotoğraf.
Bana bu fikri veren ve elinden geldiğince yardımcı olan, @Sylveon kardeşime cok teşekkur ederim.
Konuyu gormek isteyen arkadaşlar sizleri de unutmadım
@ALGoritMa @STeVesm1221 unuttuğum var ise affola.
Ha bu arada işlemci sıcaklığı 18-19 derece fark etti. Ekran kartı ise 10-11 derece.
Dosya Ekleri