Selam kızlar
Arkadaşlar vereceğim tarif tembel hatunlar icin , benim gibi mutfakta cok buyuk işler cıkartma hayali olmayanlar , calışanlar , cok az zamanı olanlar , uğraşmaktan sıkılanlar icin ideal. Bu arada benim icin cok buyuk ama insanlık icin kucuk bir adımdır bu. Yaparken cok eğlendiğimi soylemeden edemiyciim . Gelelim tarife..

Hazır profiterol kurabilerimizi ince bıcak yardımıyla kesim noktalarından (ortalarındaki kabarıklık) bastırmadan nazikce ikiye ayırıyoruz. Ortası boşluk olan alt kısmı genişce bir kaba yerleştirip , ust kısımları daha sonra uzelerini kapamak amacıyla başka bir tabağa ayırıyoruz.

Sonra yine hazır olarak aldığımız dolgu kremasını 2.5 cay bardağı soğuk sut ve mikser yardımıyla guzelce cırpıp kıvamına getiriyoruz. Dolgu kremasını tatlı kaşığı yardımıyla hazır profiterol kurabiyelerinin uzerine suruyoruz.

Başka bir tenceremize yine tahmin ettiğiniz gibi hazır olan cikolata sosunu boşaltıyoruz ve uzerine 2.5 bardak sut ile surekli karıştırarak kaynatıyoruz.Kabuk tutmmadan altını kapatıyoruz.
Biraz soğuması icin sosu kenara bırakıp , profiterollerin ustlerini kestiğimiz ust parcalarla kapatıyoruz.

Uzerlerine kaşık yardımıyla hazırladığımız cikolata sosunu dokuyoruz.

Veee tatlımız hazııır.Soğumasını bekledikten sonra buzdolabına koyuyoruz ve bir muudet sonra afiyetle yiyoruz.

Adım Hıdır elimden gelen budur arkadaşlar , kusuruma bakmayın lutfen , inşallah daha sonra kendi emeğimle yaptıklarımı paylaşırı sizlerle a.s.

Hazır profiterol kurabiyesi
Hazır cikolata sosu
Hazır Dolgu Kreması

Tarif hazırlanmadan once yoga yaparak kendinizi hazırlayabilirsiniz