Merhaba dostlar,
1 hafta once S7 Edge siparişi verdim ve ertesi gun elime ulaştı. Yaklaşık bir haftalık deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben Iphone 6 kullanan birisiydim ve iphone'dan gercekten cok sıkıldım. Cok fotoğraf ceken biriyim gezerim surekli her yeri fotoğraflarım ama profesyonel makine almadım almayı'da hic duşunmedim. Iphone fotoğraft konusunda oldukca başarısızdı. Aynı arayuz, wifi analyzer tarzı .apk uzantısı ile kurulabilen bir suru uygulamadan mahrum kaldım. Şarj desen gunde 2 kere ediyordum. Yani Iphone oven insanları anlamak zor geliyor bir kullanıcısı olarak. Bir sure sonra android sistemin kastığı soyleniyor ama bu durumu Samsung S6'dan sonra aşmıştı. S7 almamak icin bir neden bulamadım ve gectim. 1 haftalık deneyimim şu ki mukemmel. Şarj performansı olsrak 1.5 gun cok aktif kullanıyorum ve 1.5 gunun sonunda %15 oluyor. Bakın telefondan cıkmayan bağımlı biriyim bu halde bu sonucları aldım. Tasarım bakımından Iphone'dan cok daha iyi bunda zaten hemfikiriz buyuk ihtimal. Performans konusunda zaten Iphone 6, HTC 10, LG G5 bunların hepsi kusursuz performans veriyor. İncelemem buraya kadardı hepinize iyi gunler dilerim.